Konnektorer, elmech, passiv

 

Den hurtige vej til kundespecifikke forbindelsesløsningerKundespecifik gennemføring til indbygning i specielt udstyr.

Den hurtige vej til kundespecifikke forbindelsesløsninger

Med afsæt i firmaets omfattende produktions-knowhow kan ODU nu tilbyde kundespecifikke kabeloverstøbninger i små serier.

Trenden i retning af endnu hurtigere udvikling af nye kundespecifikke produkter giver flere udfordringer for mange virksomheders R&D-afdelinger. Tid er penge – og målet er næsten altid at få lanceret produktet så hurtigt som muligt. Desuden er det vigtigt, at projekt- og testfasen, inklusiv prototypefremstilling og 0-serier ikke belaster tid eller budget i alt for høj grad.

Ind til nu har udvikling af kundespecifikke forbindelsesløsninger som regel krævet tidskrævende afstemningsmøder mellem forskellige partnere og leverandører. Men som internationalt førende producent af forbindelsessystemer har ODU udviklet et fleksibelt værktøjssystem for at imødegå problemer omkring kundespecifikke løsninger. ODU kan nu udvikle systemløsninger, der er tilpasset de forskellige kundekrav, bestående af konnektorer med konfektioneret kabel og individuel overstøbning.  

Mens kundespecifik overstøbning hidtil kun har været mulig ved store serier, så muliggør nye værktøjer på ODU’s fabrikker nu også fremstilling af samples og små serier. Fokus er hurtige leverancer af de kundespecifikke opgaver med skræddersyet udformning til priser nærmest som standardprodukter. Kunderne har altså stor gavn af ODU’s mangeårige erfaring og dybe produktions-knowhow.

Med kundespecifikke overstøbninger kan ODU opfylde særlige ønsker om haptik, design eller forskellige farvesammensætninger. Firmalogoer eller forklaringssymboler kan integreres i overstøbningen enten i hævet eller sænket finish. Alt efter behov kan forbindelsesløsningerne udføres med lige eller vinklet geometri samt med ekstra høj trækaflastning og/eller garanteret knækbeskyttelse.

ODU’s relativt korte leveringstider er et resultat af de nyudviklede, modulære værktøjer til fremstilling af hhv. mindre end 1000 stk., mindre end 5000 stk. og større end 5000 stk. Det gør, at kunderne hurtigt kan få de nye fysiske emner i hånden til evaluering og test.

Som partner for den komplette forbindelsesløsning fra én leverandør skræddersyr ODU sine produkter til den aktuelle fase af kundens projekt. Det gælder uanset, om kunden er ved at udvikle en ny ide helt fra bunden, eller han/hun er dybt inde i implementeringsfasen – og efter de højeste udviklingsstandarder. 

De kundespecifikke overstøbninger kan blandt andet anvendes i medico- og militærteknik. Her efterspørges ofte specialdesign på grund af plads-, vægt- og hygiejneårsager. Også skærmede løsninger er mulige. Ligeledes vil der ved visse typer udstyr være specielle krav til kabelføring, som standardløsninger ikke kan opfylde optimalt. Selv hvis æstetik og et særligt look er det vigtigste punkt på dagsordenen, kan ODU levere attraktive løsninger, der opfylder kravene og matcher udstyrets æstetik. 

Ud over termoplastiske overstøbninger tilbyder ODU også kundespecifikke former for silikoneoverstøbte systemløsninger. Disse udmærker sig blandt andet ved den ekstremt robuste knækbeskyttelse, materialets gode evne til at hæfte på kabelkappen og sterilisérbarhed til medicoteknisk brug.

4/1 2022
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma