Konnektorer, elmech, passiv

 

Halvskaller med halvering af tid og indsats

Halvskaller med halvering af tid og indsats

ODU udvider serien af ODU-MAC industriforbindelser med de nye RAPID konnektorhuse, der gennem en konstruktion med to halvskaller reducerer tiden til montage eller service med op mod 50 procent.

ODU har i mange år haft den modulære og frit konfigurérbare ODU-MAC familie på sit program af industrielle konnektorer. Familien er opdelt i tre linier: ODU MAC Blue-Line til priskritiske applikationer, White-Line til medico og Silver-Line til industrielle testformål med mange automatiserede tilslutninger og afbrydelser.

Fælles er muligheden for at mikse power med signaler, high-speed og koaksial samt fremmede medier som hydraulik og pneumatik i én fælles housing, samt den højpålidelige konnektering med mange tusinde matings.


ODU-MAC RAPID konnektor husene har en række af de kvaliteter, man i forvejen kender fra ODU-MAC familierne. Husene er ergonomiske og lette at bruge. Forbindelserne er intuitivt og grundlæggende beskyttet mod fejlbetjening, og den populære spindellås sikrer en let låsning – og adskillelse – af forbindelsesteknikken uden behov for gorilla-arme. Spindlen i låsen holder til 30.000 matings, og bliver den slidt op, kan den bare udskiftes.

ODU-MAC RAPID er forberedt til meget store mængder signalkabler og –ledninger. Designet adskiller sig fra tidligere modeller i familien ved, at housingen består af to halvskaller i plast, ligesom indføringen af selv meget tykke kabler, eller bundter af ledninger, sker gennem en smuds- og vandtæt gummibælg, der eksakt kan tilpasses kablet. Det letter montagen af forbindelser med selv meget store antal poler, og et indre Faraday-bur i metal forhindrer støj i at trænge ind eller ud af konnektorerne – selv i elektrisk- og elektromagnetisk meget støjende miljøer.

En udtalt fordel ved konstruktionen af RAPID-huset er de to halvskaller, som giver en uhindret adgang til termineringerne i konnektorerne. I daglig brug betyder det, at montage i ODU-MAC RAPID for selv ganske komplekse konfigurationer kan udføres rundt regnet 50 procent hurtigere end for traditionelle industrikonnektorer. Det samme gælder, hvis man i felten skal servicere en ODU-MAC RAPID forbindelse. Det er hurtigt, nemt og overskueligt.

ODU-MAC RAPID leveres som size 4 konnektor i en IP4x-klasse. Den nye konstruktion tillader endvidere en plan montage med apparatoverflader, ligesom der om ønsket findes beskyttelseskapper til beskyttelse af kontakterne i interfacet i både kabel part og chassis part.

ODU-MAC RAPID huset kan anvendes til både Blue-line og White-line interfaces.
http://www.odu-denmark.dk
11/10 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic