Konnektorer, elmech, passiv

 

Katalog med det udvidede program af ODU's single-contact produkter

Katalog med det udvidede program af ODU's single-contact produkter

I sit nyeste, udvidede katalog over single-contact forbindelsesteknikken har ODU tilføjet et program af meget robuste, mekanisk drejede, opslidsede single-contacts, ODU-TURNTAC.

Et godt udgangspunkt for mange kundespecifikke løsninger inden for forbindelsesteknik er ODUs store program af single-contacts, der omfatter ODU SPRINGTAC fjederkontakter og ODU-LAMTAC lamelkontakter samt de prisbillige ODU STAMPTAC produkter til volumenapplikationer.

De to førstnævnte typer af enkeltkontakter til avancerede forbindelser sikrer et maksimalt antal kontaktpunkter og dermed en høj nominel strøm for hvert kontaktsæt.

I sit nyeste, udvidede katalog over single-contact forbindelsesteknikken har ODU tilføjet et program af meget robuste, mekanisk drejede, opslidsede single-contacts, ODU-TURNTAC, der er specifikt tiltænkt brug i hårde – blandt andet industrielle – miljøer, hvor slidserne i kontakterne kan give et vist niveau af 'selvrensning' under konnektering.


Kataloget er tænkt som inspirationskilde til designere af elektriske og elektroniske løsninger, hvor de mange typer af forbindelsesteknik giver mulighed for at vælge den optimale løsning til ethvert tænkeligt konnekteringsbehov. ODUs program er dog ikke begrænset til den forbindelsesteknik, der er vist i kataloget. Kundespecifikke løsninger er også en væsentlig del af ODUs DNA.

Kataloget er tilgængeligt på: www.odu-connectors.com/electrical-contacts  eller ved kontakt til ODUs danske salgs- og supportkontor tlf. 22 33 53 35, e-mail mads.haastrup@odu.de
20/12 2017
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic