Konnektorer, elmech, passiv

 

Kondensatorer til støjundertrykkelse i ekstreme driftsmiljøer

Kondensatorer til støjundertrykkelse i ekstreme driftsmiljøer

Würth Elektronik introducerer WCAP-FTXH familien af sikkerhedskondensatorer til støjundertrykkelse.

Del artiklen på

Med sin WCAP-FTXH THB X2 serie introducerer Würth Elektronik en ny familie af sikkerhedskondensatorer til støjundertrykkelse. Alle komponenter i denne familie er ENEC 10-, cULus- og CQC-certificerede og indgår i X2-sikkerhedsklassen for kondensatorer efter IEC 60384-14, hvilket gør disse kondensatorer – der er designet til 310V nominelt – særdeles modstandsdygtige over for varme og fugt.

De skal i henhold til standarden overleve en 1.000-timers test ved 85°C og 85% relativ fugtighed ved den nominelle spænding. Driftstemperaturområdet ligger mellem -40°C og +110°C.

WCAP-FTXH familien af kondensatorer har på grund af deres polypropylendesign selvhelende egenskaber, så skulle der opstå en kortslutning i komponenten, så eliminerer komponenten sin egen fejl gennem fordampning af defekten, så kondensatorens dielektrikum bliver ydelsesmæssigt retableret.

Filmkondensatorerne leveres i 21 varianter med forskellige kapacitanser fra 33nF til 10µF samt forskellige spændings ramp-up rater og isolationsværdier. Komponenterne har forskellige størrelser afhængigt af deres værdier med en pin-pitch mellem 15mm og 37,5mm.
Som alle produkter i Würth Electronics’ Electronic Components 2022/2023 katalog kan WCAP-FTXH serien af sikkerhedskondensaotrer allerede leveres fra lager uden krav om minimumskvanta.

4/9 2023
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder