Konnektorer, elmech, passiv

 

Medico-stik godkendt i henhold til IEC 60601-1

Medico-stik godkendt i henhold til IEC 60601-1

ODU lancerer endnu et nyt stik til medico-appliaktioner, som er godkendt i henhold til kravene i IEC 60601-1 .

Porteføljen af ODU MINI-SNAP konnektorer omfatter indsatser, der er specifikt udviklet til at overholde operatør- og patientsikkerhed i henhold til IEC 60601-1 (2 MOOP/ 2 MOPP). Det gør ODU MINI-SNAP til et oplagt valg for udviklere, som søger en cirkulær metal-konnektor til medicinsk anvendelse, hvor der er strenge krav til lækstrømme og isolationsafstande.

Godkendelsesproceduren for elektromedicinske produkter og systemer er yderst kompleks, blandt andet på grund af de tekniske krav i IEC 60601-1 standarden. Hvis man inddrager ODU allerede i starten af udviklingsprocessen, kan det reducere udviklingsomkostningerne og forenkle risikostyringsprocessen. Godkendelsesprocedurerne kan desuden speedes up, når komponenterne fra starten opfylder IEC 60601-1. Det er netop en fordel ved ODU’s program af standardprodukter.


ODU MINI-SNAP konnektorer har robuste metalhuse og elektromagnetisk skærmning, hvilket også er vigtigt inden for medico-elektronik. Konnektorerne fås i tre størrelser med høj mekanisk styrke og en lang række konfigurationsmuligheder. Indsatserne passer til ODU MINI-SNAP konnektorserierne L og K.

Produkterne kan rengøres til medicinsk hygiejnestandard i autoklaver op til 500 gange. De kan desuden leveres som kundespecifikke kabelsæt med eller uden silikone-omstøbning. Samme stik kan konfigureres som enten han eller hun ('reverse gender'). Nominel strøm er 7A. ODU har i forvejen to andre konnektorserier, der overholder IEC 60601-1, nemlig ODU MEDI-SNAP og ODU MINI-MED. Et whitepaper om IEC60601-1 kan downloades på:
www.odu.de/downloads/whitepapers/
21/7 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma