Konnektorer, elmech, passiv

 

Mezzanin-konnektorer med 0,8mm pitch og op til 120 pins

Mezzanin-konnektorer med 0,8mm pitch og op til 120 pins

Harwin lancerer kompakte mezzanin-konnektorer med højt pin-antal og 0,8mm pitch, der retter sig mod brug i industrisystemer, hvor komponenttætheden er høj.

Harwin udvider nu deres produktportefølje til industrimarkedet med lanceringen af Archer .8-serien. Med en stacking-højde på 5mm er disse board-to-board dobbeltrække konnektorer med en pitch på 0,8mm tiltænkt applikationer, hvor pladsen er begrænset, men hvor prisoptimeret effektivitet også spiller en lige så stor rolle.

Det kunne være i fabriksautomation, miljøovervågningsudstyr, smart-meters, salgssystemer, hardware i server-/datacentre og batteri management-systemer i elektriske køretøjer. Archer .8 konnektorerne har alle de kvaliteter, der er nødvendige i moderne industriudstyr. Fosforbronzekontakterne kan hver især tåle strømme på 0,5A.


Konnektorerne leveres i 30-, 40-, 60-, 80-, 100- og 120-pin versioner og kan dermed opfylde et bredt udsnit af designkrav. Polariserede konnektorer hjælper til både orientering og placering, så man undgår fejltilslutning, ligesom skærmede huse/shells beskytter kontakterne mod utilsigtede skader. For at lette automatiske montage bliver konnektorerne leveret i tape-and-reel emballage med locating pegs inkluderet.

- Archer .8 er en helt ny dimension i vores udbud af industrikonnektorer. Komponenterne forener det store pin-antal med den attraktive pris, som vores kunder ønsker. Dertil kommer det høje kvalitetsniveau, som Harwin traditionelt er kendt for, siger Ryan Smart, NPI-produktchef hos Harwin.

Med drift i temperaturområdet mellem -40°C og 125°C udgør den nye serie af 0,8mm-pitch konnektorer en kompakt, pålidelig udvidelse af det store program, der lagerføres til øjeblikkelig forsendelse gennem Harwins globale netværk af distributionspartnere. 

 www.harwin.com
23/9 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma
 • Sensor ECS

  Sensor ECS

  IT hardware til brug i industriens krævende miljøer
 • Power Technic ApS

  Power Technic ApS

  Medico Strømforsyninger / Åbne typer samt til printmontage
 • Microchip

  Microchip

  AWS-connected embedded systems
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: Raising the pillars of digital transformation
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: How Siemens EDA helps you engineer a smarter future

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder