Konnektorer, elmech, passiv

 

Nye 60W og 100W PoE (Power over Ethernet) integrerede konnnektor-moduler (ICM’er)

Nye 60W og 100W PoE (Power over Ethernet) integrerede konnnektor-moduler (ICM’er)

Bel Fuse tilbyder opgraderede Power over Ethernet integrerede konnektor-moduler (ICM'er), der kan levere henholdsvis 60W og 100W med maksimal datahastighed. .

Del artiklen på

Bel Fuse Inc, en ledende global producent af produkter, der forsyner, beskytter og forbinder elektroniske kredsløb, har i dag annonceret udvidelsen af firmaets single port, 10G, NBase-T, 60W og 100W power over Ethernet (PoE), MagJack integrerede konnnektor-moduler (ICM’er).

De retter sig mod kunder, der ønsker at opgradere deres produkters ydelse gennem de nye ICM’ers understøttelse af maksimal datahastighed ved effektleveringer på henholdsvis 60W eller 100W. Det er således muligt for kunderne, at implementere PoE ved hastigheder op til 10G, hvilket er 10 gange højere end standard Gigabit Ethernet (GbE). De nye ICM’er er ideelle til support af de høje effektkrav i netværks-enheder og Internet of Things (IoT) produkter.

Produktfamilien kan sende eller modtage fra 0 til 60W eller 0 til 100W per port over alle fire par inde i Ethernet-kablet og samtidig opretholde båndbredden for NBASE-T kompatible 10GbE signaler, og dermed honoreres de seneste IEEE 802.3 standardkrav og common mode parametre. 

Produktfamilien kan sende eller modtage fra 0 til 60W eller 0 til 100W per port over alle fire par inde i Ethernet-kablet og samtidig opretholde båndbredden for NBASE-T kompatible 10GbE signaler, og dermed honoreres de seneste IEEE 802.3 standardkrav og common mode parametre. Produkterne kan desuden kontinuerligt bære strømme på 600mA eller 1000mA og opretholde spændinger mellem 37,0 og 57,0 VDC. 

Bel Fuse ICM’er kan enten bruges som en PSE (Power Source Equipment) eller som en PD (Powered Device), og ICM’erne er designet til at understøtte alle Marvell’s PHY’er – inklusiv MV-CUX3610. De nye produkter er bagud-kompatible med produkter, der opererer med lavere hastighed og leverer lavere effekter, og benytter industristandard footprints og pin-outs – inklusiv 50 micro-inches af guld-pletterede kontakter, som der kræves af FCC, med EMI-fjeder tabs på afskærmningen for forbedret EMI- og ESD-ydelse.

De nye ICM’er er tilgængelige i mange forskellige LED-farve kombinationer, og de er 100% ’high-potential’ testede, blyfrie, kompatible med bølgelodning, RoHS 6/6 compliant, UL-godkendte, og de inkluderer en RJ45 plug-tab up, som gør det let at arbejde med ICM’erne.

Produkterne er tilgængelige gennem DigiKey og Mouser.

9/11 2023
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma