Konnektorer, elmech, passiv

 

Nyt webinar om produkttest med ODU-MAC Black-Line

Nyt webinar om produkttest med ODU-MAC Black-Line

ODU Denmark gentager succesen med november måneds webinar om test af elektriske produkter med brug af ODU-MAC Black-Line.

Med introduktionen af elektronik og styringer i flere og flere slutprodukter er der et behov for effektivt at teste funktionaliteten af bestykkede printkort, kritiske del-komponenter eller det færdige produkt. For de fleste, der skal anskaffe et testsystem til de opgaver, vil høj performance, hurtig levering, nem konfigurering og en konkurrencedygtig pris være vigtige parametre.

Det nye ODU-MAC Black-Line Mass Interconnect system, baseret på det gennemprøvede ODU-MAC Blue-Line konnektorsystem, lever op til alle parametrene. ODU-MAC Black-Line anvendes som interface mellem testudstyret og testobjektet. Med ODU-MAC Black-Line receiveren kan man nemt udskifte, omkonfigurere eller tilføje moduler efter behov.


Det giver maksimal fleksibilitet, ligesom det sparer tid og penge. Den nytænkte elektromekaniske sammenkobling sikrer, at receiver og ITA-frame sammenkobles præcist og pålideligt, så der er sikkerhed for lang og stabil levetid.

ODU Denmark gentager nu successen fra november måned og lancerer et nyt webinar målrettet testingeniører, produktionschefer og andre med interesse for systemer til avancerede funktionstest. Webinaret er udelukkende for virksomheder, som er etableret på det danske marked.

Mads Haastrup fra ODU Denmark byder velkommen og deltager via Q&A chatten. Emnerne bliver præsenteret på engelsk af Product Manager Maximilian Baumann and Application Manager Stephan Rottmeier, ODU GmbH & Co. KG.

Overskrifterne for det officielle program lyder således:
- ODU-MAC Black-Line - the most flexible Mass Interconnect Solution
Topics
- Mass Interconnect – introduction to the topic and brief overview
- ODU-MAC Black-Line: presentation of the electromechanical version and product features 
- Accessories
- Individual questions regarding products, applications, possibilities

Tilmelding til webinaret her.
4/1 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma