Konnektorer, elmech, passiv

 

ODU ønsker design-feedback på kommende højstrømsforbindelseDet viste eksempel er en prototype. For at udvikle den helt rigtigt konnektor til markedet, inviterer ODU interesserede til at give feedback. Skriv til Mads Haastrup på mads.haastrup@odu.de.

ODU ønsker design-feedback på kommende højstrømsforbindelse

ODU har fremstillet en prototype på en en-polet højsstrømløsning til automatisk docking, som firmaet gerne hører feedback på, før den sættes i egentlig produktion.

I et stadigt større omfang indgår mobile løsninger og automatiske systemer i globale test- og industrimiljøer. I takt med at arbejdslønnen stiger overalt i verden – og selv i lavtlønsregionerne, bliver det stadigt vigtigere at bruge kørende robotter til logistik, automatisk tilslutning af testsystemer og metalbearbejdningsmaskiner (CNC) samt en enkel tilslutning af industrianlæg – typisk modulære produkter.

Med afsæt i ODU’s unikke højperformance kontakteknologier viser ODU et eksempel på en enpolet højstrømsforbindelse. Forbindelsen hører til i ODU DOCK produktserien og kan anvendes til et utal af formål inden for automatisk docking, hvad enten det er i testsystemer, industrianlæg eller kørende robotter. Den enpolede ODU DOCK konnektor er endnu ikke sat i produktion, og interesserede læsere inviteres til at give feedback på løsningen. 


ODU DOCK stikket kan udføres i både lige eller vinklede han- og hunforbindelser, der i deres enpolede udformning tillader overførsel af nominelle strømme på op til 200A og 630V ved hjælp af LAMTAC kontaktteknologien. Konnektorhusene er udformet på en sådan måde, at utilsigtet berøring af ledende dele ikke kan finde sted, da både han- og hundele er omgivet af en isolerende, koncentrisk del.

ODU’s nye designløsning gør det muligt at tilslutte fleksible multicore-ledninger med tværsnit på 50, 70 eller 95mm². Tæthedsklassen for de automatiske tilslutninger er typisk IP5x.
Sammenkoblingen af forsyning og forbruger sker med en vis guidance i forbindelsen, og der kan suppleres med eksterne guide pins om nødvendigt. LAMTAC-forbindelsesteknikken er udviklet til at give en sikker forbindelse med mange parallele kontaktpunkter uden behov for store isætnings- eller udtrækskræfter.

Er der brug for mere omfattende, multifunktionelle og multipolede automatiske testkonnekteringer defineret efter individuelle behov, kan ODU også tilbyde ODU MAC Silver Line industrikonnektorer til automatisk ind- og udkobling af testemner. ODU MAC modulerne kan ligeledes kombineres med ODU DOCK for optimale fleksible løsninger.
6/9 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic