Konnektorer, elmech, passiv

 

ODU udvider i Norden

ODU udvider i Norden

Mads Haastrup er blevet udnævnt som 'Nordic Sales Manager' for ODU og samtidig er Helle Brandt Rejndrup ansat som 'Nordic Marketing Manager'.

ODU lægger nu op til en udvidelse af aktiviteterne på de nordiske marked. Mads Haastrup er således blevet udnævnt til 'Nordic Sales Manager' med ansvar for salg af ODUs konnektorsystemer via de lokale salgskontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Samtidig er Helle Brandt Rejndrup ansat som Nordic Marketing Manager. Helle Brandt Rejndrup har senest været ansat hos Agilent som Marketing Project Manager og har tidligere arbejdet for blandt andet Huber+Suhner.


ODU er blandt verdens førende producenter af konnektorsystemer og beskæftiger globalt 1.850 medarbejdere. Ud over hovedkvarteret i Mühldorf am Inn, nær München i Tyskland, har ODU international produktion i Rumænien, USA og Kina.

ODU kombinerer alle relevante ekspertiseområder og nøgleteknologier i én virksomhed. Det omfatter design og udvikling værktøjskonstruktion og fremstillings af specialmaskiner, injektionsstøbning, stansning, drejning, overfladebehandling, montage og kabelkonfektionering.
ODU er repræsenteret via salgskontorer i Danmark, England, Frankrig, Italien, Japan, Kina, Skandinavien, Tyskland og USA samt via en række globale distributører.

ODU har etableret sig som en førende leverandør af elektrisk forbindelsesteknik. ODUs forbindelsesteknik sikrer en pålidelig overførsel af effekt, elektroniske signaler, data og streamede medier inden for en række krævende applikationer så som mediko-elektronik, forsvars- og sikkerhedsteknologi, energiteknik, industriel elektronik, test- og måleudstyr samt automobilsektoren.
20/12 2017
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic