Konnektorer, elmech, passiv

 

PCB-forbindelse til rektangulære industrikonnektorer

PCB-forbindelse til rektangulære industrikonnektorer

Robotter og stadigt mere elektronik i de industrielle styringer udfordrer de traditionelle konnektorer. Med ODU-MAC forbindelsesteknikken er det muligt at koble industrikonnektorer direkte på et print i industri-, medico- og måleudstyr.

Elektronik bliver en stadigt større del af et utal af applikationer inden for alt lige fra industri til medico med en lang række måle- og sensorløsninger indimellem. Pålideligheden af forbindelsesteknikken, der skal overføre meget store antal signaler fra maskiner til styringer og tilbage igen, er kritisk for funktion og sikkerhed - og jo færre led undervejs, desto bedre. Kan man samtidigt fremtidssikre applikationen til den hastige udvikling af elektronikken, er meget vundet.

Det er filosofien bag de direkte printtermineringer, som er blandt de nye ideer i ODU-MAC forbindelsesteknikken. Med indsatserne til printterminering i ODU-MACs Silver-, White- og Blue-Line familier er det let at udføre en konstruktion, hvor de kraftige industrikonnektorer uden problemer kan kobles direkte på et printkort.


Til formålet har ODU udviklet pin-konnektorer i polyamid, der kan loddes på det aktuelle print i den ønskede konfiguration ved temperaturer op til 260°C. Konfigurationen kan forbindes direkte på printet. Teknologien har den indbyggede fordel, at ændringer i antallet af signalveje eller i elektronikkens funktion kan udføres uden at ændre hele konfigurationen.

Printkontakterne eller indsatserne i konnektoren kan udskiftes modulært, og det gør ændringer hurtige og prisbillige at udføre.

Modulerne fås til en, to eller tre units, med henholdsvis ti, seks eller fem kontakter til 7, 13 eller 25 ampere og spændinger op til 250V, 400V eller 630V.

http://www.odu-denmark.dk
28/1 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight