Konnektorer, elmech, passiv

 

Robuste superkondensatorer med unikke egenskaber

Robuste superkondensatorer med unikke egenskaber

RS Components (RS) kan nu levere Vishay/BC Components nye serie af robuste superkondensatorer.

RS Components (RS) lagerfører nu en ny serie af 225 EDLC-R ENYCAP robuste superkondensatorer fremstillet af Vishay/BC Components. MAL2225's polariserede elektrostatiske dobbeltlagskondensatorer (EDLC'er) er udviklet til energilagring inden for industri, vedvarende energi og bilindustri, og de kombinerer høj kapacitet og energitæthed med hurtige opladnings- og afladningshastigheder.

MAL2225-kondensatorer er branchens første med en levetid på 2000 timer ved +85 °C og kan opfylde den mest krævende fugtbestandighedskvalificering: AEC-Q200 biased 85/85 1000 timers acceleret levetidstest. Denne lange levetid er dobbelt så lang som standard-EDLC'er, hvilket giver mulighed for vedligeholdelsesfri drift og bedre designfleksibilitet. Ved 20 °C er levetiden op til 10 år.


Høj bestandighed mod luftfugtighed muliggør brug i krævende miljøer i anvendelser som f.eks. micro-UPS, burst-understøttelse, energihøst og -genoprettelse, robotter, håndholdt elektronik, intelligente målere, solpaneler og nødbelysning.

MAL2225-kondensatorer har en nominel spænding på 2,7 V og normerede kapaciteter fra 20 F til 60 F. Energilagringskapaciteten pr. enhed er mellem 0,015 og 0,061 Wh med en energitæthed spændende fra 2,2 til 4,1 Wh/kg. Maksimal spidsopladning/-afladning er mellem 20 og 35 A.

Vishay/BC Components MAL225 EDLC-R ENYCAP-kondensatorer er radiale til hulmontering og fås i otte kompakte husstørrelser fra 16 x 20 mm til 18 x 40 mm.
7/1 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma