Konnektorer, elmech, passiv

 

Rogowski spoler for let udendørs installation

Rogowski spoler for let udendørs installation

LEM har udviklet deres serie af Rogowski spoler som en sensor, der måler strømme op til 300.000 A AC med nøjagtighedsklasse 0,5 i henhold til IEC 61869-10 og IEC 61869-6.

LEM, den markedsførende leverandør af innovative højkvalitetsløsninger til måling af elektriske parametre, annoncerer udviklingen af en Rogowski spoleserie, der måler strømme op til 300.000 A AC med nøjagtighedsklasse 0,5. ARU serien opnår IEC 61869-10 Klasse 0,5 uden yderligere kalibreringskomponenter, såsom modstande eller potentiometre, der kan forårsage afvigelser over tid. Serien udnytter 'Perfect Loop' teknologien, en unik patenteret spolelås, der eliminerer unøjagtigheden forårsaget af lederens placering i loopet. Denne teknologi leverer en innovativ, robust og hurtig 'Drej og Klik' lukning.


Sammenlignet med den tidligere LEM Rogowski spole ART, kan ARU serien installeres udendørs, da modellerne efterlever modstandskravene for UV, vand, støv og is. Serien er udført i robust materiel, så det kan håndtere ekstreme miljøer (bredt driftstemperaturområde fra -40 til +80oC). Derudover indeholder ARU et internt skjold der beskytter mod eksterne felter, så nøjagtigheden forbedres og ydelsen optimeres ved måling af små strømme.

ARU serien leverer den samme lette installation som eksisterende split-core transducere, men er både tyndere og mere fleksibel.

Uanset hvilken dimension der vælges - 70, 125, 175, 250 og 300 mm – monteres ARU let ved blot at klipse den på det kabel der skal måles. Kabelkontakt er ikke nødvendigt og ARU sikrer højt sikkerhedsniveau og en høj nominel isolationsspænding (1000V Cat III PD2 - forstærket).

Ved hjælp af en sikkerhedsanordning, der føres igennem en særlig designet slids, tillader ARU serien måling af spoleafbrydelse, en nyttig funktion når den bruges sammen med en måleenhed. Den kan bruges i applikationer der kræver en beskyttelsesgrad op til IP 68.

Modellerne lever op til nøjagtighedsklasse 0,5 og fuldender LEM produktporteføljen for AC strømmåling. LEM er dedikeret til applikationer i fremtidens distributionsnetværk og tilbyder innovative højkvalitets løsninger til måling af elektriske parametre i Smart Grid.

Smart Grid er midt i en radikal omstilling, idet millioner af elektriske køretøjer bliver introduceret og terawatt kapacitet fra vedvarende energi installeres i vores grids. Der er brug for smartere udstyr til Smart Grid, der leverer pålidelig integration af sporadiske grønne energier og distribuerede energikilder.

LEM forbedrer nettet ved at måle elektriske parametre, så kontrolrum kan automatisere, fjernovervåge og dele realtids data fra udstyr. Typiske applikationer er distribueret automatisering til fejldetektion, isolation og genoprettelse, grid monitorering (f.eks. intelligente fordelingsstationer), beskyttelse og sikkerhed, overvågning af distributionstransformer samt distribueret automatisering af spændingsstyring og effektkvalitet.

ARU strømserierne er CE mærkede, efterlever IEC 61869 standarden og dækkes af LEMs garanti på fem år.
28/11 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment