Konnektorer, elmech, passiv

 

RS Components lancerer USB- og AV-kabler fra RS PRO

RS Components lancerer USB- og AV-kabler fra RS PRO

Under varemærket RS PRO lancerer RS Components nu et omfattende program af USB- og AV-kabler, der sigter mod it- og vedligeholdelsesteknikere.

RS Components (RS) har under sit eget varemærke, RS PRO, lanceret et bredt udvalg af audio/videokabler(AV) og datakabler af høj kvalitet. Serien indeholder HDMI, USB og andre AV kabler.

I RS PRO-sortiment indgår en omfattende serie af højhastigheds-HDMI-kabler, som understøtter 4K Ultra HD-opløsning (Ultra High Definition), og som også leveres med en indbygget Ethernetkanal og understøttelse af ARC (Audio Return Channel) og 3D-visning.

En vigtig egenskab ved kablerne er deres forgyldte kontakter, som giver en finish af højere kvalitet og samtidig har korrosionsbeskyttende egenskaber.

Serien indeholder kabler med alle gængse USB-stik, såsom type A, type B, type C, mini og mikro. Derudover er USB-til-Lightning-kabler (Apple-enheder) inkluderet.

RS PRO-sortimentet omfatter også et bredt udvalg af alternativer til signalformatkabler, der er udformet til at forbinde kilder til skærme, herunder VGA/SVGA, DVI, DisplayPort og miniDisplayPort, samt en række KVM-kabler (tastatur/video/mus) for tilslutning til computere.

Alle HDMI-, USB- og AV-kabler fås fra RS i forskellige farver og længder. Serien omfatter også en række serielle og parallelle kabler til ældre applikationer med forskellige 25-polede og 9-polede stik.

RS PRO-sortimentet af kabler kan nu købes i EMEA og Asien. Priserne på kablerne er særdeles konkurrencedygtige, og de leveres med RS PRO-godkendelse, hvilket betyder, at de er blevet grundig testede for at opfylde krævende branchestandarder

3/6 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor