Konnektorer, elmech, passiv

 

Strømkompenseret datalinjefilter sikrer støjfri datatransmission

Strømkompenseret datalinjefilter sikrer støjfri datatransmission

Würth Elektronik præsenterer det strømkompenserede datalinjefilter, WE-CNSA, der baner vejen for støjfri datatransmission i automotive og industrielle miljøer.

Würth Elektronik præsenterer WE-CNSA, en AEC-Q200 kvalificeret common-mode spole tiltænkt blandt andet automotive applikationer. SMD-komponenten, der er kun 2,0mm lang og 1,2mm høj, leveres i seks forskellige versioner med forskellige induktanser og impedansværdier.

WE-CNSA sikrer signalintegriteten i mange slags applikationer inden for blandt andet automotiv infotainment og kommunikation – også industriel - via FlexRay, IEEE 1394 (Firewire), LVDS eller USB 2.0/3.0.

Den 0805-kapslede komponent har en lav modstand samt en bifilar vikling, så de to datalinjer er opvundet parallelt rundt om kernen. Symmetrien forbedrer undertrykkelsen af common-mode støj, som ellers ville kunne trænge ind i datalinjerne.

Würth Elektronik er i høj grad specialist inden for EMC og tilbyder nu filtre, der giver en meget høj undertrykkelse af common-mode støj ved høje frekvenser, direkte fra lager og med gratis samples til designere og udviklingsfolk.

order-scandinavia@we-online.com

8/3 2023
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma