Konnektorer, elmech, passiv

 

Udvidet program af konnektorhuse med maksimal designfleksibilitet

Udvidet program af konnektorhuse med maksimal designfleksibilitet

På SPS IPS Drives 2017-messen præsenterer ODU en række innovative nye kapslinger i det industrielle ODU-MAC program og det medicoelektriske MEDI-SNAP program.

ODU er repræsenteret på SPS IPC Drives 2017 messen i Nürnberg, der afholdes fra 28. til 31. november. På specialistmessen for elektriske automationssystemer og –komponenter vil man kunne opleve innovative nye løsninger og kapslinger til blandt andet ODU-MAC serien, der med sit gennemprøvede og anerkendte spindellåsesystem nu også leveres i formfaktorerne 2 og 4 samt i standardkonfigurationer, som opfylder IP65-tæthedsklassen.

ODU-MAC er tiltænkt i applikationer, hvor en med tæt sammenkobling skal udføres på begrænset plads. Det IP65-tætte standardløsning understøtter mindst 30.000 låsecyklusser, hvorefter spindelskruen – hvis sliddet kræver det – kan skiftes ved at løsne en enkelt skrue og uden at røre ved forbindelsesteknikkens forbindelser.


Spindellåsen er et kompakt og ergonomisk design, der sikrer en høj grad af præcision. Sammenlignet med markedets mere konventionelle produkter låser og adskiller ODU-MAC mekanismen konnekteringen ekstremt hurtigt, med et let og ergonomisk vrid.

ODU har desuden udvidet sit program af huse til at omfatte en ekstra låseløsning med en tværstillet låsemekanisme. I denne lagerførte plastkapsling leveres ODU-MAC i størrelserne 1 til 4 og i tæthedsklasse IP65.

Dertil kommer, at ODU kan levere sit modulære, industrielle program af forbindelsesteknik med kundespecificerede kontakter og konfigurationer helt ned til konfektionerede kabel- og konnektorløsninger. Og ODU sætter pris på de udfordringer, som mere teknisk krævende kunder måtte stille.

Overstøbte ODU MEDI-SNAP plastsystemløsninger i størrelse 2

ODU udvider også sin portefølje af MEDI-SNAP produkter med en ny break-away forbindelsesteknik. I sin systemform er konnektorerne designet til intuitiv brug og umiddelbar anvendelse.

En ODU MINI-SNAP konnektor med push-pull lås vil også blive fremvist på SPS IPC Drives 2017 sammen med effektive hybride konnektorer, der giver mulighed for overførsel af flere forskellige medier som vand, trykluft eller lignende gasser side-om-side med de elektriske forbindelser i ét og samme hus. Det garanterer overførsel af op til 100Mbit/sek. Data og op til 22 signaler på den mindst mulige plads.

Endelig vil ODU under SPS IPC Drives 2017 fremvise de nyeste højtydende datakonnektorer, der tillader overførsel af de højeste datarater som USB 3.1, gen. 1 i kundespecifikke forbindelsesløsninger. Dermed er der reelt ingen grænser for mulighederne for high-tech konnektorerne inden for den industrielle sektor – og skulle standardprogrammet ikke slå til, så har ODU årtiers erfaring med udvikling af komplette, kundespecifikke løsninger.

ODU Denmark
Tlf.: 22 33 53 35
29/11 2017
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic