Konnektorer, elmech, passiv

 

Vinklet konnektor til vitale USB-applikationer

Vinklet konnektor til vitale USB-applikationer

Würth Elektronik udvider sin REDCUBE-serie med SMT WP-SMRA typerne med gevind til skruemontage.

Würth Elektronik tilbyder nu WP-SMRA serien til SMT-lodning af wire-to-board- og board-to-board forbindelser med 90° vinkling på frontpaneler, kabinetter, print eller kablinger. WP-SMRA serien indeholder kontakter til høje strømme, og konnektorerne er primært tiltænkt automatisk montage som en del af REDCUBE-serien.

Versionen med M2-gevind er især rettet mod en ganske speciel applikation, nemlig i kombination med Würth Elektroniks type-C USB jack-stik, der kan forbindes til de valgte skruelåste USB-konnektorer, der er påskønnet for deres pålidelige forbindelse i mange typer af industrielle applikationer.


Konnektorer, der er sikret med en pålidelig skruelåst forbindelse, kan ikke adskilles utilsigtet, og låseformen har oplevet er betydeligt comeback i industrielle applikationer sammen med USB type-C konnektorerne. M2-versionen af den SMT-monterbare konnektor, WP-SMRA, fra Würth Elektronik giver designere en løsning, der er let at implementere i et referencedesign.

WP-SMRA kan leveres fra lager uden krav om minimumsordrer. Würth Elektronik leverer også gratis samples til designere på forespørgsel.

www.we-online.com
4/5 2022
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma