Konnektorer, elmech, passiv

 

Würth Elektronik udvider sit program af koaksiale produkter

Würth Elektronik udvider sit program af koaksiale produkter

Würth Elektronik præsenterer bl.a. nye SMA-konnektorer, der er specifikt designet til frekvenser op til 18 GHz ved impedanser på 50 Ohm (in english).

Del artiklen på

Würth Elektronik udvider sin portefølje af koaksiale konnektorer og udbygger dermed sin i forvejen omfattende Coax Connector Portfolio. SMA-konnektorerne er specifikt designet til frekvenser op til 18GHz ved impedanser på 50 ohm. Takket være deres koblinger med gevindlåse er SMA-serien velegnet til datalinjer i miljøer udsat for stærke vibrationer.

SMA-konnektorerne er certificerede som standard-interfaces efter MIL-STD-348 og er karakteriserede ved ekstremt avancerede produktionsteknikker (CNC-fræsede ned til tolerancer på 0,003 mm og med forgyldte kontaktflader).

Tilføjelsen til produktserien inkluderer SMA- og RPSMA-chassisforbindelser med fortrådede skærmlåse, en lige sokkel med enten normal eller omvendt polaritet, THT-konnektorer og slutforbindelser til topkantmontage på printet – alt i IP67-tæthedklasse. De nye produkter inkluderer også de retvinklede SMA-adapters, WR-ADPT, og en serie af varianter af RPSMA-kabelstikket, der typisk er formonteret på kablet (RG174/U, RG-178/U, RG316/U), i hvert tilfælde i standardlængderne 152mm og 305mm.

Alle konnektorprodukterne kan leveres fra lager fra Würth Elektronik, som også tilbyder kundespecifik konfektionering på forespørgsel.

23/1 2023
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma