Konnektorer, elmech, passiv

 

Würth Elektronik udvider sit program af koaksiale produkter

Würth Elektronik udvider sit program af koaksiale produkter

Würth Elektronik præsenterer bl.a. nye SMA-konnektorer, der er specifikt designet til frekvenser op til 18 GHz ved impedanser på 50 Ohm (in english).

Würth Elektronik udvider sin portefølje af koaksiale konnektorer og udbygger dermed sin i forvejen omfattende Coax Connector Portfolio. SMA-konnektorerne er specifikt designet til frekvenser op til 18GHz ved impedanser på 50 ohm. Takket være deres koblinger med gevindlåse er SMA-serien velegnet til datalinjer i miljøer udsat for stærke vibrationer.

SMA-konnektorerne er certificerede som standard-interfaces efter MIL-STD-348 og er karakteriserede ved ekstremt avancerede produktionsteknikker (CNC-fræsede ned til tolerancer på 0,003 mm og med forgyldte kontaktflader).

Tilføjelsen til produktserien inkluderer SMA- og RPSMA-chassisforbindelser med fortrådede skærmlåse, en lige sokkel med enten normal eller omvendt polaritet, THT-konnektorer og slutforbindelser til topkantmontage på printet – alt i IP67-tæthedklasse. De nye produkter inkluderer også de retvinklede SMA-adapters, WR-ADPT, og en serie af varianter af RPSMA-kabelstikket, der typisk er formonteret på kablet (RG174/U, RG-178/U, RG316/U), i hvert tilfælde i standardlængderne 152mm og 305mm.

Alle konnektorprodukterne kan leveres fra lager fra Würth Elektronik, som også tilbyder kundespecifik konfektionering på forespørgsel.

23/1 2023
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder