MCU, MPU, DSP & embedded software

 

Huawei lancerer ekstrem kraftig AI-processor

Huawei lancerer ekstrem kraftig AI-processor

Huawei præsenterer AI-processoren Ascend 910, der kan bruges til modeltræning i forbindelse med AI (kunstig intelligens) applikationer, samt et tilknyttet AI-framework, MindSpore, til hurtig udvikling af AI-applikationer.

Huawei lancerer nu AI-processoren Ascend 910, der bruges til modeltræning af AI (kunstig intelligens) applikationer, samt AI-frameworket MindSpore til nemmere udvikling af AI-applikationer. Tilsammen udgør nyhederne techgigantens første full-stack AI-portefølje til alle tænkelige løsninger.

Ascend 910, der ifølge Huawei har mere computerkraft end nogen anden AI-processor i verden, er en del af Huaweis serie af Ascend-Max-chipsæt. Huawei offentliggjorde de planlagte specifikationer for processoren i forbindelse med Huawei Connect, en af virksomhedens største events sidste år. Efter et år med løbende udvikling viser testresultater nu, at Ascend 910-processoren leverer de tilsigtede resultater med et langt lavere strømforbrug end først antaget, fremhæver Huawei. 


MindSpore AI-platformen vil være tilgængelige som open source frem til og med marts i 2020, og dets designkoncept, AI Algorithm As Code, giver udviklere mulighed for nemt at udvikle avancerede AI-applikationer og træne modeller hurtigere. I et typisk, neuralt netværk til behandling af naturlige sprog (NLP) har MindSpore 20 procent færre linjer med kernekode end førende frameworks på markedet. Det kan øge effektiviteten hos udviklere med mere end 50 procent.

AI-frameworks er afgørende for lettere udvikling af AI-applikationer, for at gøre AI-applikationer mere udbredte og tilgængelige samt for at sikre beskyttelse af personlige oplysninger. Gennem framework-innovation samt optimering af MindSpore- og Ascend-processorer kan Huaweis løsning hjælpe udviklere med mere effektivt at tackle udfordringer på komplekse AI-projekter og imødekomme behovet for alsidig computerkraft til forskellige applikationer.

Ud over Ascend-processorer understøtter MindSpore også GPU'er, CPU'er og andre processortyper.

Huaweis AI-portefølje dækker alle installationsscenarier, herunder offentlig cloud, privat cloud, edge computing, IoT-enheder og forbrugerenheder. Porteføljen er også full-stack: Den omfatter Ascend IP og chip-serien, CANN (Compute Architecture for Neural Networks), trænings- og inferensplatformen MindSpore samt en applikationsplatform, der kaldes ModelArt.

2/9 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Softwareudvikling

Tilføj dit firma
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr