MCU, MPU, DSP & embedded software

 

Silicon Labs får vigtige IoT sikkerheds-certificeringer

Silicon Labs får vigtige IoT sikkerheds-certificeringer

Silicon Labs har modtaget vigtige sikkerhedscertificeringer fra PSA Certified og ioXt Alliance i forbindelse med lanceringen af de første produkter med Secure Vault.

Silicon Labs annoncerer, at virksomhedens cutting-edge hardware- og software-teknologier dedikeret til sikring af Internet of Things (IoT) komponenter mod de stadigt flere og hastigt udviklede cyber-trusler er blevet belønnet med 3. parts IoT-sikkerhedscertificeringer fra både PSA Certified og ioXt Alliance.

Secure Vault, der fra 9. september vil være en del af Silicon Labs' nye, trådløse EFR32MG21B multiprotokol SoC'er, har opnået PSA Certified Level 2 certificering. Secure Vault er baseret på et omfattende sikkerheds-framework, delvist etableret af Arm, til nem IoT-sikkerhedsstandardisering, som dermed fjerner sikkerhed som barriere for to time-to-market. EFR32MG21B er den første radio, der opnår PSA Certified Level 2 akkreditering.


- Fra de mindste low-power sensorer til højtydende IoT-komponenter skal sikkerhed være indbygget på chip-niveau for at sikre et stærkt fundament. Silicon Labs forstår betydningen af dette og sikrer gennem opnåelsen af PSA Certified Level 2 kunderne en robust beskyttelse mod skalerede software-angreb, så sikre SoC'er kan implementeres til IoT-formål i volumenapplikationer, siger Andy Rose, chef systemarkitekt og fellow hos Arm.

Silicon Labs' xG22 Thunderboard og EFR32MG21B development-kits har også opnået SmartCert sikkerhedscertificering fra ioXt Alliance, anerkendt som en global standard for IoT-sikkerhed. Da ioXt Alliance tillader en proprietær certificering, kan Silicon Labs ioXt certificeringerne migrere til enhver apparatproducent, der bruger Silicon Labs' xG22 og -xG21B, hvilket i høj grad reducerer den tid og de kræfter, kunderne selv skal bruge på ioXt-certificering.

- Silicon Labs har længe været førende i IoT-sammenhæng med stor fokus på komponentsikkerhed. Tildelingen af ioXt SmartCert for xG22 Thunderboard repræsenterer den dybe dedikation til sikkerhed og transparens, som vil få en stor udbredelse ud til markederne for smart-home, smart-retail og bærbar medicoelektronik, siger Brad Ree, CTO hos ioXt Alliance.

- Truslerne fra cyber-angreb udvikler sig konstant, og det kan være udfordrende for IoT-designere at følge med - især i prisbillige, ressource-begrænsede IoT-produkter. Sikring af IoT-produkter i vores konnekterede verden er en nødvendighed i takt med, at kundedata og cloud-baserede forretningsmodeller er mål for dyre hacker-angreb - og parallelt med at IoT-sikkerhedskravene hurtigt bliver til lov, siger Matt Johnson, senior vicedirektør for IoT hos Silicon Labs, og han fortsætter:

- Silicon Labs er dedikeret til at samarbejde med sikkerheds-communities, kunder og 3. parts sikkerhedseksperter i udvikling af state-of-the-art sikkerhedsløsninger, som hjælper til beskyttelse af dagens og fremtidens IoT-produkter. Vi er stolte af disse meget vigtigt certificeringer fra IoT-industrien, som anerkender det hårde arbejde og de cutting-edge sikkerhedsteknologier, vi indbygger i vores portefølje. 

Secure Vault: Ny definition af IoT-komponentsikkerhed

Silicon Labs' Secure Vault er en ny suite af state-of-the-art sikkerhedsfunktioner, designet til at hjælpe producenter af konnekterede produkter til at imødegå er stigende IoT-sikkerhedstrusler og regulatoriske krav.

Silicon Labs' Wireless Gecko Series 2-platformer har fordel af Secure Vault-teknologierne gennem en kombination af klassens bedste sikkerhedsfunktioner som secure-boot baseret på en hardware root-of-trust, sikker debug, fysisk 'pilfingersikring', sikker autentificering og spærre mod fysisk kloning (PUF) samt en key-management teknologi, der i høj grad reducerer risici for IoT-sikkerhedsbrud og kompromittering af IP. For flere informationer Secure Vault og sikkerhed i IoT, se venligst her.

IoT-sikkerhedsekspert-sessions under den virtuelle 'Works With' smart-home designkonference
9. og 10. september er Silicon Labs vært for den virtuelle 'Works With' smart-home designkonference, den ultimative smart-home teknologikonference med gratis livestreaming til tusindvis af ingeniører, designere og produktchefer verden over.

Begge dage vil Silicon Labs senior produktchef for IoT-sikkerhed og ioXt Alliance bestyrelsesmedlem, Mike Dow , teame op med ioXt Alliances CTO, Brad Ree, som key-notes for IoT Security Regulations sessions.

Disse trænings-sessions skal undersøge det sikkerhedsregulatoriske landkort, hvordan Silicon Labs' nye Secure Vault-teknologi gør det lettere IoT-designere at opfylde og overgå disse redulativer, og hvordan ioXt Alliance adresserer behovet for en ensartet evaluering og certificering af sikkerhed på IoT-niveau med bevist overholdelse af de beskrevne regulativer.

Registrering til at deltage i den virtuelle Works With smart home designkonference, inklusive Security Regulations-sessions, er gratis, og man kan tilmelde sig på: silabs.com/workswith.
3/9 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Softwareudvikling

Tilføj dit firma
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr