Memory

 

Kursus i memory interface design kommer til KøbenhavnHermann Ruckerbauer

Kursus i memory interface design kommer til København

Den tyske ekspert Hermann Ruckerbauer kommer til København 5-6 februar og giver sit opdaterede kursus i memory interface design. Det dækker alt om at designe et velfungerende memorysystem til CPU, DSP, FPGA og andre controllere.

Med den voldsomme udvikling inden for memory-området er der meget at holde styr på, hvis man vil udnytte fordelene ved de nyeste teknologier. I et kursus, der afholdes i København den 5. – 6. februar, kommer eksperten Hermann Ruckerbauer rundt om all detaljerne inden for områder som dynamisk memory, timing, de-rating, test, layout og signal-integritet.

Det vil sige alt, hvad du behøver for 100 procent at forstå og designe med selv de hurtigste memorytyper inden for DDR3, DDR4 og de nye DDR5, som er på vej. Formålet er at gøre deltagerne komfortable ved at designe og verificere memorydesigns både nu og i fremtiden.

En dedikeret sektion i kurset handler om fejlfinding, da det er en af de mere komplicerede ting ved memory-interfaces. Dels på grund af den store kompleksitet og dels på grund af de oplagte udfordringer med at probe alle de relevante signaler.

Teori og praksis

Kurset er primært henvendt til hardware designingeniører, der er ansvarlige for digitalt design. Low-level software udviklere og FPGA-designere, som gerne vil have en bedre forståelse af de systemmæssige trade-offs og optimeringsmuligheder, vil også have stort udbytte af kurset.

I kurset veksles mellem teori og praktiske demonstrationer.

- Ved at samarbejde med Rhode & Schwarz (RS) har vi fået adgang til udstyr, vi kan bruge til praktiske demonstrationer, og dermed får RS også exposure afderes ny oscilloskoper osv. Det er en rigtig win-win-win situation, da vores kursusdeltagere elsker at se rigtige målinger, der matcher teori og simuleringer, forklarer Rolf Ostergaard fra EE-Training, der har arrangeret kurset.

Kurset holdes i Winghouse i Ørestaden, hvor der er nem adgang med tog og metro fra både centrum og lufthavn.

https://ee-training.dk/home/open-the-black-box-of-memory

8/1 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

CFast

CompactFlash

HDD

SATADOM

SODIMM DRAM

SSD

Tilføj dit firma