Memory

 

Mouser udbygger med højtydende NOR- og NAND Flash-hukommelser

Mouser udbygger med højtydende NOR- og NAND Flash-hukommelser

Mouser indgår globalt dækkende distributionsaftale med Macronix, der tilbyder et stort udvalg af NOR Flash og NAND Flash hukommelser til mange forskellige applikationer.

Del artiklen på

Mouser Electronics har netop indgået en distributionsaftale med Macronix International, der er en førende leverandør af non-volatile memory-løsninger. Macronix designer og producerer et stort udvalg af NOR Flash og NAND Flash produkter til applikationer lige fra computer-, forbruger-, netværks- og industri-markederne til mobile, embeddede, automotive, medicinske og IoT-produkter (Internet of Things).

- Macronix' portefølje af unikke og højtydende produkter i verdensklasse passer fint ind i vores linecard. Vi ser frem til at kunne levere Macronix innovative embeddede memory-løsninger til designere og indkøbere i hele verden med opbakning fra Mousers klasseledende logistik og uovertrufne kundeservice, siger Kristin Schuetter, Vice President of Supplier Management hos Mouser Electronics.

- Macronix er førende inden for non-volatile memories, og vi er spændte på partnerskabet med Mouser, der har potentiale til at udbygge vores position på markedert Med Mousers distribution og support i verdensklasse er vi sikre på, at vi vil kunne udvide vores kundebasis og udbredelse på verdensmarkedet. Vi ser frem til et langt og succesfuldt partnerskab med Mouser, siger J.T. Chung, Vice President of Worldwide Sales hos Macronix.

Mouser lagerfører en lang række af Macronix memory-løsninger. De serielle MX25S 1,2V NOR-flash produkter har et ultralavt forbrug, som udvider batterilevetiden betydeligt. MX25S-komponenter leveres i densiteter mellem 4Mb og 128Mb i kompakte hustyper som USON, WLCSP eller Known Good Die (KGD), der lan bruges i system-in-package (SiP) løsninger. Disse komponenter er ideelle til healthcare-monitering, trådløst udstyr, IoT samt wearables og meget mere.

Macronix MX25R serie af ultra low-power serielle NOR-flash er memory-produkter, der understøtter en lang række input-spændinger (1,65V til 3,6V), egner sig til en række IoT- og andre energioptimerede applikationer som wearables og mobile produkter.

MX25Ux/MX66Ux 1,8V- og MX25Lx/MX66LM 3V-OctaFlash NOR flash-produkterne, som også leveres gennem Mouser, er ekstremt hurtige memory-produkter bygget på SPI-protokollen med omfattende muligheder for udbygning af I/O-faciliteterne. Macronix OctaFlash, baseret på OctaBus teknologien, er ideel til busdeling, hvilket forenkler systemdesign og optimerer brugen af plads på printet, som igen giver betydelige prisbesparelser. Disse NOR flash-komponenter er ideelle løsninger til over-the-air (OTA) opdateringsapplikationer, der vinder stadigt mere udbredelse inden for især automotive- og IoT-løsninger. 

https://eu.mouser.com/manufacturer/macronix/

27/5 2024
Produktlinks
Find din leverandør:

CFast

CompactFlash

DRAM Modules

HDD

SATADOM

SODIMM DRAM

SSD

SSD/M.2/mSATA

Tilføj dit firma