PCB og designværktøjer

 

NCAB Group overtager Flatfield i Holland

NCAB Group med hovedkvarter i Sverige er en af verdens største PCB-leverandører, og firmaet har nu erhvervet 100 procent af aktierne i den hollandske PCB-producent Flatfield.

NCAB Group, der er en verdens største PCB-leverandører, har annonceret købet af Flatfield, der med base i Tiel i Holland en af de førende PCB-leverandører i Benelux-regionen. Uden for Benelux har Flatfield også et bredt kundegrundlag i Tyskland. Flatfield omsatte for godt 208 millioner DKK i 2019.

- Vi er meget glade for at gå sammen med Flatfield, siger Hans Ståhl, administrerende direktør for NCAB Group, og han fortsætter:

- Det kombinerede NCAB Group og Flatfield bliver den klart største printkort leverandør i Benelux-regionen samt styrker vores position i Tyskland og forstærker vores evne til at tilbyde vores kunder højere serviceniveau og bedre teknisk support. Dette giver også en værdifuld tilføjelse til vores europæiske segment og større volumener til vores fabrikker i Kina. Vi har samme stærke fokus på kvalitet, den samme måde at drive forretning på og den samme kundedrevne organisation.

 Arjan Sinoo, MD hos Flatfield tilføjer: 

- Dette er en fantastisk mulighed for os alle. Flatfield er privatejet og domineret af en kundedrevet kultur med et mål om at levere den højeste ydelse og værdi til vores kunder. At blive valgt af NCAB Group til at være en del af deres nye Benelux-team er en stor kompliment.

- Samarbejdet med NCAB giver os alle endnu større synergi til at supportere vores kunders stigende krav. De største fordele ved at gå sammen med NCAB-gruppen kommer fra deres omfattende fabriksbase i Kina samt verdensomspændende ressourcer. Jeg ser frem til at arbejde for NCAB Group og fortsætte med at udbygge vores forretning og tackle de mest krævende PCB-krav i vores branche.

20/3 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Flex og Rigid-Flex

PCB layout

PCB, Aluminium

PCB, HDI

PCB, RIGID-SOFT

PCB, Stenciler og rammer

PCB, Vridningselement

Printkort

RIGID

Tilføj dit firma