PCB og designværktøjer

 

NCAB Group overtager Quicktronics Scandinavia’s PCB-aktiviteter

NCAB Group overtager Quicktronics Scandinavia’s PCB-aktiviteter

Quicktronics Scandinavia (tidlige Elcon) gik kort tid før jul konkurs. Printkort-aktiviteterne er nu overtaget af NCAB Group med hovedsæde i Sverige.

NCAB Group meddeler, at firma har overtaget aktiverne efter Quicktronics Scandinavia’s konkursbo – dog ikke produktionsfaciliteterne i Horsens.

- Vi skal gøre alt, hvad der står i vores magt for at tilbyde såvel nye som gamle kunder den bedste service og levere printkort af den bedst mulige kvalitet, forklarer Bjarne Nielsen, der er direktør for NCAB Group Denmark A/S.
- Vi er samtidig glade for, at Susanne Revieccio, der tidligere arbejdede for Quicktronics Scandinavia, nu er en del af NCAB Groups team i Danmark. Sammen med os vil Susanne sikre en stabil og tryg overgang til NCAB Group, fortsætter han.


Alle ordrer vil fra nu leveres og faktureres i NCAB Group Denmark’s navn, og ifølge Bjarne Nielsen vil nye kunder kunne nyde godt af NCAB's omfattende samarbejde med fabrikker i Kina samt Europa samt tilstedeværelse i Kina gennem eget kontor i Shenzhen.

- Vi vil i øvrigt opfordre alle kunder, som mangler ordrer/leveringer fra Quicktronics Scandinavia, om at henvende sig til os, så vi kan hjælpe med at få varerne ud af fabrikkerne, siger Bjarne Nielsen.

NCAB Group blev grundlagt i Sverige i 1993 og blev hurtigt en af de førende printkortleverandører i Europa. I dag er NCAB Group etableret med egne kontorer i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Rusland, Tyskland, Polen, Storbritannien, Spanien, Frankrig, Italien, Makedonien, Kina og USA. NCAB Group’s omsætning overstiger 130 mio. Euro og koncernen har mere end 330 ansatte, hvoraf 80 personer er baseret i Kina.
10/1 2017
Produktlinks
Find din leverandør:

Flex og Rigid-Flex

PCB layout

PCB, Aluminium

PCB, HDI

PCB, RIGID-SOFT

PCB, Stenciler og rammer

PCB, Vridningselement

Printkort

RIGID

Tilføj dit firma