PCB og designværktøjer

 

Ny og forbedret udgave MultiSIM BLUE designværktøjet

Mouser lancerer MultiSIM BLUE Premium med øget designfleksibilitet og mere robuste funktioner.

Mouser Electronics lancerer nu MultiSIM BLUE Premium, der er den nyeste release af det prisvindende MultiSIM BLUE, som er Mousers udgave af NI's (National Instruments) Multisim værktøj til kredsløbsdesign. 

MultiSIM BLUE Premium løfter MultiSIM BLUE designværktøjets evne til at udlægge, simulere, print-layoute, BOM-eksportere og indkøbe til et helt nyt niveau med en høj fleksibilitet og funktionalitet.

MultiSIM BLUE Premium giver designere et simuleringsmiljø med brug af Mousers store prduktudbud inklusiv de nyeste analoge- og mixed-signal IC’er, passive komponenter, diskrete halvledere, power management IC’er, konnektorer og elektromekanik.


Med et standard Berkley SPICE-simuleringsmiljø af kredsløb sikrer MultiSIM BLUE Premium designere friheden til at designe og simulere kredsløb, før de udlægges som fysiske prototyper. Designere kan dermed nu visualisere og evaluere lineær ydelse, hvad der gør kritiske dele af designet lettere, hurtigere og langt mere effektivt.

- MultiSIM BLUE er baseret på en grundlæggende succes samt behovet for en mere robust version, hvorfor det giver god mening for Mouser igen af samarbede med NI for at udvikle det nyeste MultiSIM BLUE Premium. Designprocessen handler alt sammen om at få sine ideer på markedet før alle andre, og med MultiSIM BLUE Premium har vi yderligere lettet designerens arbejde med en ubegrænset og tidsbesparende integreret platform til kredsløbssimulering og design lige fra print til BOM, hvilket givet vil give genlyd inden for vores community af designere, siger Kevin Hess, Mousers Senior Vice President for Marketing.

For bedre at kunne organisere og modularisere schematics er der blevet tilføjet hierarkiske designfunktioner, så designere kan inkorporere klassificeringsblokke i kredsløbet og repetere dem i andre dele af designet for at spare tid.

MultiSIM BLUE Premium inkluderer desuden forward- og backward annoteringsegenskaber, så designere kan overføre ændringer fra schematics til print-layout eller omvendt. Andre robuste funktioner i MultiSIM BLUE Premium inkluderer ubegrænsede schematic-sheets og –niveauer, som giver bedre kontekst og fleksibilitet i det overordnede designmed ubegrænset adgang til komponenter og kundespecifikke produkter, hvad der giver uendelige muligheder under design i real-time.
http://www.mouser.com/new/national-instruments/MultiSIMBLUE-Premium/
1/9 2016
Produktlinks
Find din leverandør:

Flex og Rigid-Flex

PCB layout

PCB, Aluminium

PCB, HDI

PCB, RIGID-SOFT

PCB, Stenciler og rammer

PCB, Vridningselement

Printkort

RIGID

Tilføj dit firma