PCB og designværktøjer

 

Opdatering af OrCAD og Allegro PCB Editor

Opdatering af OrCAD og Allegro PCB Editor

Cadence har annonceret den senest 17.2 opdatering af PCB Editoren til OrCAD og Allegro PCB-værktøjerne.

Cadence kommer fire gange årligt med opdateringer af deres værktøjer og ved udgangen af  2017 kom den seneste kvartalsopdatering, hvor særligt PCB Editoren er blevet forbedret med mange nye funktioner og forbedringer.

Til PCB Editorens interaktive 3D canvas er der kommet en række nye eksport funktioner til bedre dokumentation og integration med andre systemer. Med 3D PDF fås en 3D model af printet som med Adobe Reader kan vises i 3D med mulighed for at rotere PCB’et samt tænde og slukke for objekter. Dette giver en langt bedre dokumentation og præsentation af printet i forbindelse med f.eks. review. Derudover indeholder opdateringen mulighed for følgende eksport fra 3D canvas.

- ACIS
- IGES
- STEP

Fra den nye startside er der hurtig og direkte adgang til at åbne de seneste PCB designs. Samtidig kan brugeren nemt få fat i best practices, tips og tricks samt anden dokumentation.

For at gøre design fasen endnu nemmere for de mange nye brugere af PCB Editor har den seneste opdatering fået et Design Workflow panel. Det første workflow er målrettet nye brugere og indeholder en flow orienteret menu med de arbejdsopgaver som skal udføres for at oprette et PCB Design. Der er alt fra opsætning af enheder, farver til design af board outline, placering, routing og kobberområder samt output.

Derudover har der været et stort ønske fra mange brugere på en række kraftige forbedringer af kommando vinduet. Nu vises alle kommandoer startende med de indtastede bogstaver.

Derudover kan piletasterne anvendes til at bladre mellem de senest anvendte kommandoer samtidig med at drop down listen også viser de senest anvendte kommandoer.

Se flere detaljer her:
4/1 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

Flex og Rigid-Flex

PCB layout

PCB, Aluminium

PCB, HDI

PCB, RIGID-SOFT

PCB, Stenciler og rammer

PCB, Vridningselement

Printkort

RIGID

Tilføj dit firma