PCB og designværktøjer

 

RS Components opgraderer DesignSpark-hjemmesiden

DesignSpark-hjemmesiden får en ansigtsløftning med øget anvendelighed til det hurtigt voksende fællesskab af elektronik-, maskin- og elektroingeniører.

RS Components har i dag lanceret en opgradering af den populære hjemmeside for DesignSpark-fællesskabet, som bruges af tusindvis af ingeniører inden for udvikling af elektronik-, maskin- og automationsdesign. Den nye version af www.DesignSpark.com har fået et opdateret design og betydelige funktionsforbedringer.

Ud fra feedback fra et konstant voksende DesignSpark-fællesskab – nu mere end 460.000 brugere i alt – har RS forbedret webstedets funktionalitet og gjort det nemmere at navigere på webstedet, så det er lettere for brugerne at finde indholdet. Desuden er der tilføjet hurtigere indkøbsmuligheder via koncernens lokale hjemmesider.


Den nye hjemmeside gør det også nemmere for ingeniører at uploade indhold. Brugerne kan f.eks. nu oprette og få vist udkast af deres arbejde, før det udgives online. Webstedets nyhedsfunktion gør det også langt nemmere for producenter at offentliggøre indhold om deres nyeste produkter, så de kan måle interessen for nyudviklede produkter så hurtigt som muligt. Som supplement til det omfattende elektroniske designindhold vil hjemmesiden også indeholde en lang række tekniske artikler inden for automationsområdet.

- DesignSpark-programmets idegrundlag er at understøtte innovation for alle ingeniører, fremhæver er Glenn Jarrett, Vice President for DesignSpark hos RS Components.

- Som en righoldig resurse med nyheder, information og designværktøjer til gratis download inden for elektronisk, mekanisk og elektrisk design tilbyder den nye, opdaterede DesignSpark-hjemmeside nye funktioner, et bedre look og endnu mere brugervenlighed. Alt sammen noget, vores højt værdsatte DesignSpark-fællesskab fortjener. Eksisterende medlemmer vil nyde godt af den nye brugeroplevelse og finde hjemmesiden endnu nemmere, hurtigere og mere engagerende at bruge, og vi ser frem til at se yderligere vækst fra nye medlemmer af dette inspirerende fællesskab.
dk.rs-online.com
26/9 2016
Produktlinks
Find din leverandør:

Flex og Rigid-Flex

PCB layout

PCB, Aluminium

PCB, HDI

PCB, RIGID-SOFT

PCB, Stenciler og rammer

PCB, Vridningselement

Printkort

RIGID

Tilføj dit firma