PCB og designværktøjer

 

To nye medarbejdere hos NordcadFra ventre ses Ole Martin Odland, Arvid Thorndahl og Martin Lange Nonboe.

To nye medarbejdere hos Nordcad

Nordcad har på det seneste ansat Martin Lange Nonboe som applikationsingeniør samt Ole Martin Odland, der skal beskæftige sig med salg.

Nordcad kan præsentere to ny medarbejdere, Martin Lange Nonboe samt Ole Martin Odland, der med opstart i begyndelsen af juli måned skal arbejde som henholdsvis applikationsingeniør og sælger.

Martin Lange Nonboe er uddannet IT Teknolog med speciale i elektronik fra UCN, og han skal arbejde sammen med Nordcads teknikere i supportafdelingen. Kunderne kommer til møde Martin Lange Nonboe på supporttelefonen, hvor han skal hjælpe med at udrede spørgsmål i forbindelse med brugen af OrCAD værktøjerne. Han skal undervise brugerne i værktøjerne, samt udvikle optimerede brugerguides for hurtigere og nemmere opstart for kunderne.


Nordcad kom i kontakt med Martin Lange Nonboe gennem hans afsluttende eksamensprojekt, hvor ham og hans studiegruppe fik gode råd med på vejen fra Nordcads teknikere i form af support og træning.

Indsatsen intensiveres på det norske marked

I forbindelse med Nordcads opstart i Norge, er Ole Martin Odland blevet ansat som sælger til det norske marked. Hans primære opgave er at støtte salgsafdelingen og have daglig kontakt til de norske kunder. Ole Martin Odland er uddannet fra UCN som Markedsføringsøkonom, og skal udover kundekontakt hjælpe med markedsføring og kommunikationsopgaver til det norske marked. Han flyttede til Aalborg for to år siden fra Lillehammer i Norge. 

- Vi glæder os meget over at byde velkommen til de to nye medarbejdere. Indsatsen på både supporten og salgsfronten kommer til at gavne vores kunder i særdeleshed, og vi ser meget frem til samarbejdet med Martin og Ole Martin, fortæller Arvid Thorndahl, administrerende direktør ved Nordcad Systems A/S.
12/7 2017
Produktlinks
Find din leverandør:

Flex og Rigid-Flex

PCB layout

PCB, Aluminium

PCB, HDI

PCB, RIGID-SOFT

PCB, Stenciler og rammer

PCB, Vridningselement

Printkort

RIGID

Tilføj dit firma