Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

15W medico-grade DC-DC konverter i 5-pin DIP-pakning

15W medico-grade DC-DC konverter i 5-pin DIP-pakning

CUI frigiver medico-grade DC-DC-konverter med 2:1-indgangsspænding og support af udvidet temperaturområde.

Del artiklen på

CUI Inc, et firma i Bel group, har i dag annonceret frigivelsen af deres PTP15 Series, som omfatter 15 W, 5 pin DIP isolerede dc-dc konvertere, som er skræddersyet til medico-instrumentering samt home medico forsyninger.

Serien tilbyder 4000 Vac isolation eller 5600 Vdc isolation med et 2:1 inputspændingsområde, og den er compliant med IEC/EN 60601-1 og EN 55011 Class A sikkerhedsstandarderne uden brug af eksterne komponenter. Konverterne leveres indkapslet i en industristandard 2" x 1" boardmonterbar pakning og kan bruges i et temperaturområde, der rækker fra -40 og op til +100°C. Serien inkluderer endvidere beskyttelse mod overstrøm på udgangen, kortslutning samt overspænding.

Selvom den er udviklet med sigte på medico-området, så er PTP15 serien også velegnet til brug i low-power konsumerelektronik og i industrielt udstyr, hvor der stilles krav om en høj isoleringsspænding. Den nye PTP15 Series dc-dc converter er allerede tilgængelig til levering. Kontakt Bel om priser og hør om mulighederne for modificerede og custom designs.

Flere informationer: PTP15 Series dc-dc converter

27/9 2023