Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

4-kanals dæmpeenhed understøtter KNX data sikkerhedssystem

4-kanals dæmpeenhed understøtter KNX data sikkerhedssystem

Power Technic kan nu levere MEAN WELL's KAA-4R4V-S, der er en 4-kanals dæmpeenhed, som supporterer KNX data sikkerhedsfunktion.

KAA-4R4V-S til MEAN WELLs KNX-system er en forbedring af den tidligere KAA-4R4V. KAA-4R4V-S - der forhandles af Power Technic - supporterer KNX data sikkerhedsfunktion. Dermed beskyttes KAA-4R4V-S mod manipulation. Enheden kan konfigureres med ETS software.

Det kompakte design måler 72mm og kan monteres på en 35 mm DIN-skinne i EIB/KNX-applikation. Forbindelsen til KNX-bus er implementeres med bus-forbindelsesterminaler.

KAA-4R4V-S og KAA-4R4V er en fire-kanals dæmpeenhed, der har ON/OFF relæ. Relæer kan de to bruges til styring af motorer. Med denne funktion er det muligt at bruge produktet til flere forskellige installationer i moderne byggeri.

Ved at implementere enheden i KNX-systemet er det muligt at bruge en mindre spænding på alle MEAN WELLs LED-drivere. Produktspecifikationen beskriver muligheden for at benytte 500 LED-drivere pr. kanal, hvis spændingen er 0.1mA pr. LED-driver.

Den lineær eller logaritmiske dæmpningskurve er programmerbar via ETS software, og dermed kan brugeren få en optimal dæmpnings-oplevelse. For at spare energi, er det også muligt at benytte en bevægelsessensorer. De grønne LED-indikatorer på hver af de fire kanaler, viser status på switchen.

Der tilbydes tre års garanti på KAA-4R4V-S.

Power Technic - tlf. 70 20 82 10

16/1 2023

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder