Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

Bel frigiver ny anden generations DC-DC konverter til e-mobilitet

Bel frigiver ny anden generations DC-DC konverter til e-mobilitet

Bel Power Solutions præsenterer 4 kW væskekølet DC-DC konverter, der kan generere DC-spændinger i hybride og elektriske køretøjer, som kan bruges til at forsyne lavspændingstilbehør i bilen.

Del artiklen på

Bel Fuse Inc, en førende leverandør af produkter, der spændingsforsyner, beskytter og forbinder elektroniske kredsløb, har i dag annonceret introduktionen af Bel Power Solutions 700DNG40-24-8, der er en anden generations 4 kW væskekølet DC-DC konverter. Enheden genererer DC-spændinger i hybride og elektriske køretøjer, der kan bruges til at forsyne lavspændingstilbehør og dermed erstatte en traditionel generator.

Den nye konverter er mindre og opererer ved et bredere inputspændingsområde fra 450 til 900 Vdc i forhold til dens forgænger, 700DNC40-24-8G, og den kan levere op til 4000 W outputeffekt. Den er indkapslet i et kompakt design, der kun vejer 4,5kg, og den passer til en bred vifte af anvendelser inden for konstruktion, minedrift, bus og trucking, ligesom den kan bruges til marine og ground-support udstyr.

Blandt de understøttede features er en meget høj effektivitet på op til 95%, høj pålidelighed, lav output spændingsstøj samt fremragende dynamisk respons i forhold til ændringer i belastning/input. 700DNG40-24-8 kan desuden parallelkobles med op til otte enheder, og den inkluderer som en option UDS-funktionalitet, CAN FD og cybersikkerhed.

Den nye 700DNG40-24-8 DC-DC konverter er tilgængelig med omgående virkning. Kontakt Bel for priser og muligheder for modificerede og custom designs.

Konverteren kan leveres via Digikey og Mouser.

7/9 2023

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder