Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

Bog med fokus på EMC-rigtig design af strømforsyninger

Bog med fokus på EMC-rigtig design af strømforsyninger

Würth Elektronik lancerer nu endnu en referencebog til designere af strømforsyninger, Bogen kan leveres i trykt form og giver et kompakt overblik over de vigtigste DC/DC-konvertertopologier, buck og boost, samt SEPIC- og flyback-konvertere.

Del artiklen på

Würth Elektronik lancerer nu endnu en referencebog til designere af strømforsyninger, 'DC/DC Converter Handbook – SMPS topologies from an EMC point of view'. Bogen blev præsenteret under den prestigefyldte effektelektronikkonference, APEC 2024 (IEEE Applied Power Electronics Conference and Exposition) i Californien tidligere i februar i år.

Bogen er skrevet af forfatterne, Andreas Nadler, Steffen Schulze, Raphael Specht og Markus Thoss, og giver et kompakt overblik over de vigtigste DC/DC-konvertertopologier, buck og boost, samt SEPIC- og flyback-konvertere. Bogen indeholder eksempler på kredsløbs-layouts og tips for valg af energilagringsspoler, kondensatorer og filterkomponenter samt for specifikation og valg af de egnede komponenter til hver enkelt topologi. EMC-støjkilder bliver tydeligt beskrevet, og interferensspektrer er beregnet for de fire mest almindelige switchede regulatortopologier, ligesom er resulterende

filterdesigns bliver beskrevet i detaljer.

Würth Elektroniks håndbog er en ligefrem hjælp til DC/DC-konverterdesigns side- om-side med REDEXPERT online-simuleringsplatformen. Estimater over de forventede lederstøjtab i løbet af designfasen hjælper til at forhindre grimme overraskelser i EMC-laboratoriet.

Bogen kan bestilles igennem nærmeste salgs kontakt eller igennem kundesupport:

E-Mail: Internalsales.dk@we-online.com

Telefon +45 88 43 56 00

17/6 2024