Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

Conrad og TDK-Lambda intensiverer samarbejdet

Conrad og TDK-Lambda intensiverer samarbejdet

Conrad Sourcing Platform og TDK-Lambda samarbejder om ny eCommerce-kampagne inden for DC/DC konvertere.

Conrad styrker det strategiske partnerskab med TDK-Lambda Germany som en del af en kampagne inden for DC/DC-konvertere.

Målet er at udvide TDK-Lambdas eCommerce-tilbud og på samme tid udbygge den eksisterende portefølje af DC/DC konvertere, der er tilgængelige gennem Conrad Sourcing Platform.

- Vi er meget glade for aftalen om dette strategiske samarbejde med en førende global producent som TDK-Lambda Germany. Det er det næste skridt i vores nære, succesrige partnerskab og en bekræftelse af vores ekspertise og gode services inden for eCommerce, siger Kilian Braun, der er produktmanager hos Conrad Elektronik.


- Udviklere og indkøbere vil nu på både kort og lang sigt kunne drage fordel af det udvidede sortiment af DC/DC konvertere fra TDK-Lambda og vil være i stand til at finde den optimale løsning til deres individuelle behov.

- TDK-Lambda har været meget succesrige over hele verden gennem 50 år. Nu - hvor vi har opnået en førende markedsposition med vores kunder inden for industriel automatisering og konstruktion af medicinteknisk udstyr - stræber vi efter at styrke vores markedstilstedeværelse og -position inden for DC/DC-konvertere, påpeger Thorsten Osteroth, der er Distribution Manager hos TDK-Lambda Germany.

- Gennem mange kundesamtaler har vi erfaret, at udviklere i de tidligere udviklingsfaser gerne slår til på tilbuddene fra eCommerce. Det er afgørende, at man har en hurtig og nem adgang til de nyeste produkter, og derfor har vi besluttet at styrke vi nu vores DC/DC-udbud via vores strategiske partnere i eCommerce-sektoren.
6/9 2020
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic