Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

COSEL åbner nyt R&D innovationscenter i Japan

COSEL åbner nyt R&D innovationscenter i Japan

Den janske producent af strømforsyninger og andre power-produkter, COSEL, der fornylig købte europæiske Powerbox, har inveteret stort i nyt R&D innovationscenter i Toyama i Japan.

COSEL Co har annonceret åbningen af et helt nyt R&D innovationscenter i Toyama, Japan med plads til 250 medarbejdere på i alt 8.200kvm. Med adgang til de nyeste designteknologi og det bedste udstyr vil COSEL med denne investering på ca. 13 millioner Euro gøre det muligt for virksomhedens over 100 forskere og designere at udvikle strømforsyninger, der vil betjene de mest krævende kunder verden over i en nær fremtid.

Det nye R&D -og innovationscenter har hele fem EMC-kamre til måling afs støj inklusive ét, der opfylder de strenge 3m-krav til radioemission. Muligheden for at teste flere produkter parallelt i R&D-afdelingen reducerer i høj grad verifikations- og kvalificeringstiden, hvad der er vitalt på markeder, hvor regulativerne og compliance-kravene ændrer sig konstant.


Det nye center omfatter fem afdelinger, on-board power solutions, AC/DC-standardprodukter og -konfigurationer, intelligente strømforsyninger, samt kundespecifik service for modifikation/tilpasning samt støjfiltre. De fem afdelinger deler de nye faciliteter med øget synergi inden for COSELs interne R&D community.

Med fokus på kvalitet og energibesparelser arbejder de forskelige forsknings-teams på at øge konverteringseffektiviteten med blandt andet wide-bandgap teknologier som GaN- og SiC-halvledere, digital effektstyring og energi-management, hvorfor et tæt samarbejde mellem de fem afdelinger er afgørende for koncernens succes.

Ifølge Tatsuo Yamamoto, COSELs salgsdirektør for EU & USA, giver kombinationen af resurser og teknologier i det nye COSEL R&D innovationscenter i Japan og de tre forskningsfaciliteter fra det nyligt opkøbte Powerbox' europæiske område en samlet adgang til en hidtil uset høj ekspertise inden for kundespecifikke strømforsyninger til krævende applikationer - og med japansk og europæisk design-in talenter bliver COSEL utvivlsomt førende på markedet.

Faciliteterne spænder fra forsyning på board-niveau til højt specialiserede forsyningsløsninger til blandt andet brug i MRI-scannere, som bruges i kraftige magnetfelter. De samlede R&D- og innovationsfaciliteter giver et stort potentiale, der gavner ikke blot kunderne, men samfundet i overordnet forstand.

Til udvikling af produkter til industrielle og hårde miljøer har COSELs R&D Innovationslab klimakamre, der reproducerer de krævende forhold og blandt andet saltholdig atmosfære som i områder, hvor nedsænkning i olie vil være en risiko.

De nye bygningsfaciliteter er designet med de nyeste energi-management og -besparelsesteknologier for øje lige fra varmevekslere til regulering af bygningstemperaturen til central styring af bygningensenergiforbrug. P-pladserne er forberedt til opladning af elektriske biler.

Under design og bygning af det nye R&D Innovation Lab har COSEL anstrengt sig for ikke bare at opfylde alle kravene i ISO 9001-2015 og ISO 14001-2015, men også at overgå dem på alle mulige punkter for at skabe et verdensledende state-of-the-art innovationscenter.
1/11 2018
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr