Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

Cosel har købt Powerbox GroupFra venstre til højre: Martin Sjöstrand, CEO for Powerbox: Masato Tanikawa, Cosel-direktør og CEO

Cosel har købt Powerbox Group

Konsolidering i strømforsyningsindustrien: Japanske Cosel har købet Powerbox Group med en omsætning på mere end 40 mio. Euro.

Den japanske Cosel-koncern har i løbet af sommeren annonceret opkøbet af Powerbox Group. Powerbox Group beskæftiger med sine datterselskaber 120 ansatte og har en omsætning på mere end 40 millioner € i ialt 15 lande. Med designcentre i Sverige (HQ), Tyskland og Holland samt kontorer flere steder i Europa, USA, Kina og Australien har Powerbox Group specialiseret sig i design og produktion af standard, tilpassede og kundespecifikke strømforsyninger inden for industri-, medico-, transport- og forsvarsmarkederne.


- Med en status som nummer 1 inden for produktion af industrielle strømforsyninger i Japan og med salg på over 230 millioner USD har Cosel en ambition om af udbrede succesen på globalt plan. Ved at inkludere Powerbox Group i Cosel opnår vi forøgede design- og produktionsressourcer, der forbedrer vores produktudbud til eksisterende kunder, ligesom vi kan gå ind på nye markeder og tiltrække nye kunder. Cosel & Powerbox matcher hinanden perfekt og har samarbejdet i mere end 30 år, siger Masato Tanikawa, direktør og CEO for Cosel, og han fortsætter:

- Med stadigt stigende og ændrede krav til strømforsyninger, bringer muligheden for at kunne levere et endnu større udbud af standard og semistandard strømforsybninger os tættere på at kunne levere de løsninger, som vores kunder kræver. Med Powerbox’ ekspertise inden for kundespecifikke strømforsyninger, kan vi opfylde stort set alle krav inden for industri-, medico-, transport og forsvarsmarkederne. Vi er virkeligt spændte på fremtidens muligheder og ser frem til samlet at blive et udtalt globalt og anerkendt navn i branchen.
 
- Vi ser frem til at blive en del af Cosel Group, samlet kan vi udgøre en fælles succesfuld enhed. Vi vil udgøre en styrke i opfyldelsen af de globale krav om innovative forsyningsløsninger, der respekterer miljøet og dermed bidrager til kundernes bæredygtige strategier, tilføjer Martin Sjöstrand, CEO for Powerbox.

- Ved at blive en del af Cosel, vender Powerbox et nyt blad i sin historie. Med et stort antal fælles værdier som fokus på kvalitet og teknologisk førerposition vil de to firmaer i fællesskab fortsætte med at brillere inden for udviklingen af nye teknologier og i fremstillingen af standard-, modificerede standard- og kundespecifikke produkter og services, der vil hjælpe vore fælles kunder til at opnå deres succeser.
30/7 2018
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic