Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

Evalueringsprint til simpel test af nye DOSA-konvertere

Evalueringsprint til simpel test af nye DOSA-konvertere

RECOM tilbyder nu evalueringsboards til de nyligt introducerede RPM og RBB10 serier af DOSA konverter-moduler.

RECOM præsenterede fornyligt RPM og RBB10 serierne af DOSA-baserede konvertere, og nu lancerer RECOM evalueringsboards, der gør det i praksis let at teste og evaluere disse konvertermoduler.  

Evalueringsboards til buckregulatorerne serierne RPM 1.0, RPM 2.0, RPM 3.0 og RPM 6.0 genererer en konstant udgangsspænding med en udgangsstrøm op til 6A fra en ekstern DC-kilde.  På den måde er det muligt at evaluere en lang række af RPM'en funktioner  som f.eks. trimning, sekvensering, softstart, enable og sensing, ligesom det er muligt tidligt i designfasen at vurdere opførslen ved overbelastning eller overtemperatur.


RECOM's evalueringsboard til buck-boost-konverteren RBB10 kan generere en reguleret udgangsspænding med en strøm på op til 4 A fra en ekstern DC-forsyning, der kan være højere, lavere eller lig med den indstillede udgangsspænding.

Udgangsspændingen er fabriksindstillet til 3,3 V eller 5 V, men den kan med on-board modstande indstilles i intervallet 1,0 til 5,5 V. Samtlige funktioner på regulator RBB10 2.0 som f.eks. forskellige driftstilstande, trimmet udgang, enable og sense-input er lige til at evaluere med break-out-konnektorer.

http://www.recom-power.com
2/11 2018
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic