Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

Kompakt panelmonteret spændingsmåling

Kompakt panelmonteret spændingsmåling

LEM introducerer DVC 1000 spændingssensor serien til isoleret nominel spændingsmåling i jernbane og industrielle applikationer.

Den nye DVC 1000 serie fra LEM  tilbyder panelmonteret spændingsmåling i en kompakt pakning, der blot måler 29 x 51 x 89 mm og har en totalvolumen på kun 131,6 cm3.

Udviklet til måling af en nominel spænding på 1000 VRMS, anvender DVC 1000 serien en isolerende forstærker, så der opnås høje isolationsniveauer med en sikkerheds- isolationsspænding på 4,2 kV. Brugen af en isolerende forstærker sparer meget plads i forhold til andre sensorer med lignende kapacitet, der anvender pladskrævende galvanisk isolering.


Foruden at være robust, tilbyder DVC 1000 serien også høj nøjagtighed og temperaturstabilitet. En optionel DIN skinne adapter gør det let at integrere i brugerens egne applikationer.

LEM udviklede DVC 1000 så den er fuldt kompatibel med International Railway Industry Standards (IRIS). Jernbaneingeniører, der arbejder med både rullende materiel og understationer, kan anvende disse nye alsidige sensorer til at måle DC links, en inverters outputspænding, input spændingen af 4 kvadrant konvertere, eller batterispændingen på letbane køretøjer.

DVC 1000 spændingstransducerens funktionssæt er også ideelt til måling af en bred vifte af små til mellemstore spændinger indenfor industrien, såsom overvågning af DC strømforsyninger, elbil ladere og batterilagrings applikationer.

DVC 1000 sensorer måler spændinger gennem en direkte forbindelse på dens primære side, gennem et internt modstandsnetværk og andre komponenter designet til at føde signalet til en isolationsforstærker.

Et isoleret signal indhentes og tilrettes, for at levere en spænding eller en strøm til sensorens output forbindelser, der er en nøjagtig repræsentation af den primære spænding. Der kræves ingen yderligere komponenter - der forbindes blot mellem den spænding der skal måles og kontrolenheden.

DVC 1000 familien kan levere med +/- 30 mA strømoutput (DVC 1000) eller +/- 10 volt spændingsoutput (DVC 1000-B) ved +/- 1500 volt peak. DVC 1000-UI modellen giver et unipolart øjeblikkeligt 4-20 mA strøm output ved 0…+1000 Volt DC (kun Unipolar DC spændingsmåling).

Alle modeller leverer fremragende nøjagtighed på +/- 1 % ved +25°C med høj temperatur stabilitet, der medfører en generel nøjagtighed på +/- 1,7% ved et driftstemperatur område på -40°C til +85°C.

Frekvensbåndbredden på målingen (-3dB point) er 35 kHz, og DVC 1000 modeller bruger kun 12 til 22 mA, når der ikke er nogen primær spænding, afhængig af model og strømforsyning. Forsyningsspændingen kan være fra +/- 15 til +/- 24 volt for DVC 1000 og DVC 1000-B modeller og unipolar +15 to +24 V strømforsyning for DVC 1000-UI modellen.

DVC 1000 seriens kompakte størrelse og vægt på blot 57g gør den unik på markedet. Andre nøglefunktioner inkluderer efterlevelse af flere internationalt anerkendte sikkerhedsstandarder samt efterlevelse af IRIS specifikationer. Den udviser ligeledes hurtig responstid på 12 til 17 µs ved 90% af den nominelle spænding.

Idet DVC 1000-P er designet af LEM i henhold til de nyeste standarder til jernbane og industri, anvendes kun materialer der efterlever alle relevante brand- og røgkrav (EN 45545) til jernbane applikationer. De er CE mærkede og leveres ligesom alle andre LEM sensorer med fem års garanti.
8/7 2020
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight