Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

Lynhurtig opladning af al forbrugerelektronik med PD- og QC-teknikFSP060-D1BR4 med type-c kabel

Lynhurtig opladning af al forbrugerelektronik med PD- og QC-teknik

FSP-Group, som forhandles igennem RepComp, står bag udviklingen af flere nye forsyningsprodukter, der understøtter USB-IF’s ønske om en fælles laderprotokol efter USB PD 3.1 til hurtig opladning af forbrugerprodukter

Det har så længe, der har eksisteret laptops, tablets, mobiltelefoner og en række andre batteridrevne produkter, har det været en kilde til irritation, at der har været påkrævet en separat oplader til hvert eneste produkt.

De fleste forbrugere kan nok genkende skuffen fyldt med mere eller mindre udtjente ladere, ligesom man aldrig kan finde den lader, der skal bruges – når man skal bruge den. USB-IF Association har deres USB PD 3.1 hurtigopladningsprotokol opstillet rammerne for, hvordan en fælles oplader kan bruges til alle fremtidens produkter. Det er ikke et lovkrav endnu, men det skal nok komme.

FSP-Group, der forhandles gennem RepComp, leverer USB-definerede PD-ladere (Power Delivery), som kan integreres med QC (Quick Charge) ladekrav i en række nuværende og kommende elektronikprodukter. For producenter af bærbar elektronik til, forbruger-, kontor- og flere slags medicoformål kan FSP-Groups ladere være en nem, hurtig og fremtidssikker strømforsyning til elektronikprodukter, hvor funktionen af produktet og ikke strømforsyningen er den bærende konkurrenceparameter. At det så vil gavne salget, at et apparat er forsynet fra et USB PD 3.1 lader, er så en helt anden sag.

FSPxxx-forsyningerne i USB PD 3.1 serien leveres i flere forskellige udformninger – alle særdeles kompakte – med forskellige netstiksløsninger afhængigt af slutbrugermarkedet. Forsyningerne leveres til nominelle udgangseffekter mellem 30W og 65W, og forsyning fra elnettet kan enten ske fra indbyggede stikben til forskellige regionale el-net eller via en separat ledning.

Samtlige forsyninger fra FSP-Groups USB PD 3.1 serie opfylder kravene til sikkerhed efter IEC62368 og effektivitetskravene i EU’s CoC Tier 2 standard. Om ønsket findes forsyningerne i programmet også med GaN-transistorer i effekttrinnet for maksimal effektivitet.

RepComp ApS - tlf 70 26 74 20

www.repcomp.dk

2/2 2023