Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

Mean Well har i 2020 produceret fem nye kataloger

Mean Well har i 2020 produceret fem nye kataloger

Kataloger tilbyder fortsat den bedste og hurtigste måde at søge informationer om produkter og forskellige mulige optioner. Mean Well har i løbet af 2020 præsenteret hele fem nye kataloger.

Mean Well har i 2020 produceret fem nye kataloger, der er tilgængelige via distributøren Power Technic. 

I marts udkom for første gang et separat Medico katalog, Medical Power Supply. Kataloget indeholder oversigt samt beskrivelse af det brede program med både nyheder og de kendte adaptere og konvertere i form af såvel åbne som lukkede typer.                  

KNX Building Automation Solutions  kataloget udkom i starten af 2020. Kataloget giver et overblik over hele KNX programmet. Det gælder både i form af en oversigt via KNX 'træet' og en beskrivelse af de enkelte produkter, der hører under KNX systemet til bygningsautomation.

I DIN Rail Power Supply kataloget beskrives de forskellige typer, der kan monteres på DIN-skinne TS-35/7.5/15. Endvidere er der både information om de applikationer, enhederne kan anvende, hvilke godkendelser de forskellige enheder har, samt størrelsen på de efterhånden små og kompakte typer, der kan monteres på DIN-skinne systemet.

Det store Standard LED Driver katalog udkom i juni. Det giver et godt overblik over alle de forskellige LED drivere, som Mean Well producerer. Indholdsfortegnelsen giver et hurtigt overblik over, hvor de forskellige produkter kan findes i bladet, og under de forskellige serier er det tydeligt hvilke produkter, der er nye, samt hvilke fordele, der er ved de forskellige produkter.

Det samme gør sig gældende ved det nyeste Standard Switching Power Supply katalog, der netop er ankommet hos Power Technic. Kataloget indeholder et bredt overblik over de forskellige modeller af både DIN-skinne, AC/DC og DC/AC adaptere, lukkede, samt åbne typer og konvertere mv.

Power Technic - tlf70 208 210

23/11 2020