Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

Powerbox og AMETEK Programmable Power udvider distributionsaftale

Powerbox og AMETEK Programmable Power udvider distributionsaftale

Powerbox, der er en af Europas største strømforsyningsproducenter, har indgået en udvidet distributionsaftale med AMETEK Programmable Power. Aftalen dække Norden (Danmark, Finland, Norge og Sverige) samt Portugal.

Gennem support af kundernes produkt- og systemkrav i krævende applikationer har PRBX i mere end 15 år haft et tæt samarbejde med AMETEK Programmable Power. En nye distributionsaftale mellem Powerbox (PRBX) og AMETEK Programmable Power udvider samarbejdet til de mest avancerede strømforsyningsløsninger til kunder, som kræver differentierede forsyningsprodukter og -services.

Den store portefølje af programmerbare AC- og DC-strømforsyning, elektroniske belastninger, applikationsspecifikke effekt-subsystemer og compliance-testløsninger vil med et større produktomfang komplementere PRBX's forsyningsløsninger med support af kunders behov fra nogle få watts printmonterede forsyningsmoduler til programmerbare multi-kilowatt spændings- og strømkilder.

- Vi er begejstrerede for ikke bare at fortsætte, men også at udbygge vores nuværende partnerskab med AMETEK Programmable Power. Gennem de foregående få års tid har vores partnerskab gjort det muligt for PRBX at tilbyde et stort udbud af højtydende og programmerbare kvalitets benchtop-strømforsyninger til vores kunder. Vi glæder os til at fortsætte denne vækst gennem samarbejdet, siger Tatsuo Yamamoto, Powerbox' (PRBX) CEO.

Matt Mannell (AMETEK Programmable Power - Division VP/Business Unit Manager) bakker op om entusiasmen for både fornyelsen og udvidelse af partnerskabet:

- AMETEK er glade for at have indgået den udvidede aftale med Powerbox. Ved at forøge vores kombinerede ekspertise fra begge virksomheder har vi ekstremt stor tillid til, at det udbyggede partnerskab vil fortsætte med at bringe stadigt bedre strømforsyningsløsninger ud til vores kunder.

Under distributionsaftalen vil PRBX tilbyde Elgar-varemærket af programmerbare AC/DC-strømforsyninger og modulære, elektroniske belastninger, Elgar Integration Systems (SAS and BSS, kundespecifikke løsninger), Sorensen-varemærket af programmerbare DC-strømforsyninger, elektroniske, AC- og DC-belastninger, AC-strømforsyninger fra varemærket, California Instruments, og Amrel eLoad.

23/6 2020
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment