Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

 RECOM Power overtager italiensk powerspecialist

RECOM Power overtager italiensk powerspecialist

RECOM Power styrker positionen inden for AC/DC- og DC/DC-strømforsyninger med købet af italienske Power Control Systems.

RECOM Power har købt 75 % af Power Control Systems Srl (PCS), der er beliggende i San Vendemiano ikke langt fra Conegliano i Italien. Det primære arbejdsområde for den velkonsoliderede virksomhed er design og produktion af AC/DC- og DC/DC-strømforsyninger fra 3 W og op til 10 kW til applikationer inden for jernbane, medicin, militær og industri. I løbet af sine mere end 40 år på markedet har PCS etableret langsigtede relationer til krævende storkunder.

Karsten Bier, der er adm.dir. for RECOM-koncernen, forklarer:

- Vi ser frem til at byde en så højtprofileret strømforsyningsleverandør velkommen i vores organisation. Takket være vores verdensomspændende kunder kommer PCS' produktportefølje til at cementere vores førsteplads inden for komplette interne og eksterne strømforsyninger. 

PCS har 49 medarbejdere og en årlig omsætning på knap 10 mio. USD.
- De yderst kvalificerede teknikere inden for design samt produktafprøvning og -verifikation styrker koncernens kompetencer yderligere og bliver et vigtigt supplement til vores verdensomspændende udviklings- og produktionsfaciliteter i Wien (Østrig), Kaohsiung (Taiwan) og Xiamen (Kina). Med til historien hører, at det er lykkedes os at få Mauro Piai og Roberto Fiorot, de to grundlæggere af PCS, til at fortsætte, fortsætter Karsten Bier.

Mauro Piai udtaler i den anledning:
- Vi havde ingen intentioner om at sælge PCS. Imidlertid fandt Roberto og jeg, at RECOM var den perfekte partner til at videreføre PCS og sikre virksomhedens fortsatte vækst. PCS er i enhver henseende komplementær til RECOM, og medarbejderne ser frem til at blive en del af RECOM-familien. 

RECOM-koncernen har år efter år præsteret en organisk vækst over branchegennemsnittet og omsætter i dag for tæt på 100 mio. USD (2019). Denne omsætning ventes at vokse hurtigere end gennemsnittet takket være den omfattende salgsorganisation og de synergier, der ligger i de verdensomspændende faciliteter.
2/5 2019
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment