Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

Små DC/DC-konvertere til medico-udstyr fås nu i SMD-versioner

Små DC/DC-konvertere til medico-udstyr fås nu i SMD-versioner

RECOM introducerer nu SMD-udgaver af de nyligt lancerede DC/DC-konvertermoduler til medico-applikationer med effekter på henholdsvis 3,5, 5 og 6 W.

Serierne REM3.5E, REM5E og REM6E af regulerede DC/DC-konvertere til medicoanvendelser fra RECOM findes nu både med traditionelle ben til hulmontage og som overflademonterede komponenter.

De har en forstærket og kontinuerlig 250-VAC isolering med større end 8 mm luft-/krybestrækning samt 2×MOPP, og takket være lækstrømmen på blot 1 µA kan de benyttes til B-, BF- og CF-medicoanvendelser. Den forstærkede isolering på indtil 10 kV DC  er tilstrækkeligt til stort set alle typer medicoudstyr.


De kompakte overflademonterede udgaver har præcist regulerede enkelt- eller dobbeltudgange med UVLO, SCP, OCP og OVP. Modulerne fungerer i det brede temperaturinterval –40…+85 °C uden derating med en effektivitet på over 80 %. De er UL-mærkede og certificerede iht. CB, IEC og EN samt ANSI/AAMI 60601 udgave 3 (sikkerhed) og 4 (medikostandard-EMC). Vareprøver og OEM-priser oplyses ved henvendelse til autoriserede forhandlere eller direkte til RECOM.

www.recom-power.com
28/3 2019
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic