Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

Toshiba etablerer nyt højspændingslaboratorium i Tyskland

Toshiba etablerer nyt højspændingslaboratorium i Tyskland

Nyt Toshiba-laboratorium i Tyskland skal vil give hurtigere og mere detaljeret support til den stadigt større europæiske kundebase - herunder inden for SiC- og GaN-teknologier.

Toshiba Electronics Europe GmbH har etableret et nyt højspændingslaboratorium i Tyskland. I takt med virksomhedens stigende fokus på mere effekttunge produkter har Toshiba investeret i infrastruktur og udstyr som højspændingskilder, belastninger og måleudstyr.

Højspændingslab’et vil blive en integreret del af Toshibas support- og serviceaktiviteter til lokale europæiske kunder til effektkomponenter og løsninger – ikke mindst wide bandgap-teknologierne (SiC og GaN). Parret med in-house ingeniørviden som viden om simulering af nøgle-effekttopologier og design-referencemodeller til strømforsyninger (som PFC), invertere og elbil-laderapplikationer. Kan kunderne trække på lokal support til optimering af deres systemer med hensyn til effektivitet og effekttæthed.

- Beslutningen om investeringen følger den seneste vækst, vi har oplevet i en lang række applikationer, hvor vores produkter er specificeret, og hvor der optræder applikationsrelaterede spørgsmål fra kunderne. Det højspændingslab gør det muligt at svare hurtigere på kundeforespørgsler i kundens egen tidszone og eget sprog, fortæller Armin Derpmanns, General manager, Semiconductor Marketing & Operations, Toshiba Electronics Europe GmbH.

Højeffektfaciliteterne overholder de tyske myndigheders regulativer som VDE0100 og vil have faciliteter til test og måling op til 1.500VDC og 1.000VAC.

Laboratoriet vil også udbygge de allerede eksisterende ingeniørfaciliteter inden for ASSP’er og mikrocontrollere med tilføjelsen af SiC- og GaN-komponenter, digitale isolatorer, gate-drivere, optokoblere og relæer med fokus på nøgleapplikationer inden for de automotive og industrielle markeder.

Højspændingslaboratoriet har været i fuld drift siden slutningen af december 2021.

 

23/1 2022