Sensorer og transducere

 

Fluxgate baserede strømsensorer opererer med høj præcision

Fluxgate baserede strømsensorer opererer med høj præcision

LEM udvider deres serie af fluxgate baserede strømsensorer til strømmåling med høj præcision og lavt støjniveau henover et bredt temperaturområde.

LEM udvider deres serie af højnøjagtige transducere med annonceringen af den nye IN 1000-S for støjimmune og isoleret måling af DC, AC og puls nominelle strømme på 1000 A. LEM lancerede allerede sidste år en 2000 A model, som den første model i denne serie, der 'genopfinder' fluxgate teknologien.

Temperaturområde på +10 til +40 eller +50°C tilbydes traditionelt af den højnøjagtige 1000 A transducer, IN 1000-S modellen giver udvidet temperaturområde på -40 til +85°C, hvilket gør det muligt at bruge den i flere forskellige applikationer samt laboratorier. Disse applikationer inkluderer: Test udstyr til traditionelle industrielle applikationer, medicinsk udstyr (f.eks. MRI, protonterapi, osv.), præcisions motorstyringer og måling.


LEM anvendter patenterede innovationer i denne nye transducer. Maksimal signalbehandling er udført i det digitale domæne og en ny tilgang til fluxgate teknologi arkitekturen er blevet anvendt for ripple annuleringen af fluxgate drive frekvensen. Resultatet er en kompakt transducer, der bevarer dens høje nøjagtighed over et bredere temperaturområde med reduceret støjniveau i forhold til den tidligere generation.

Behandlingen af signalet i det digitale domæne medfører total immunitet overfor temperatureffekter, interferens og variation i forsyningsspændingen efter ADC. Dermed opnås forbedret offset afvigelse.

Reduktionen af interferencen eller ripple fra fluxgate drive signalet ved en fast frekvens er et resultat af anvendelsen af digitale signalprocessorer. Højere harmoniske frekvenser er også blevet reduceret.

Den tilbageværende interferens elimineres med en ‘ripple kompensations spole’ hvis amplitude og fase er justeret under kalibreringen af hver transducer.

Efter kalibrering er den tilbageværende peak-to-peak ripple over hele det operationelle temperaturområde fra -40°C til 85°C mindre end 34 ppm i forhold til fuld skala transducer output.

Disse innovationer bidrager til at IN 1000-S leverer den høje ydelse over hele det udvidede temperaturområde, med ekstremt høj nøjagtighed med linearitet og lav offset henover temperaturområdet der er bedre end henholdsvis 3 ppm og 19,5 ppm.

IN 1000-S er designet til at arbejde fra en bipolar +/-15 V DC strømforsyning og vil kunne håndtere runde primære ledere med en diameter på 38,2 mm. Foruden dens normale strømoutput tilbyder transduceren yderligere et output der indikerer transducer tilstanden (lave eller høje output niveauer) og en ekstern LED der angiver normal operation.

Et tilsvarende produkt ville typisk bestå af to dele, målehovedet og behandlingselektronikken, hvorimod denne nye model tilbyder et kompakt design, der integrerer alt og muliggør flere forskellige panelmonterings topologier (flad eller vertikal).
6/6 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

Infrarød temperaturmåling

Strømmåling Rogowski tranducer

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic