Sensorer og transducere

 

Kompakte og kosteffektive fugtsensorer

Kompakte og kosteffektive fugtsensorer

Würth Elektronik introducerer ny serie af kapacitive MEMS-fugtsensorer, der bl.a. er ideelle til distribuerede IoT-sensornetværk som eksempelvis i smart-farming applikationer.

Del artiklen på

Würth Elektronik lancerer nu en ny WSEN-HIDS serie af kompakte, kosteffektive digitale fugtsensorer. MEMS-sensorerne måler med en præcision på ±1,8% RH inden for et 20 til 80 procents relativt temperaturområde. DFN-husene (Dual Flat No Leads) til SMT-placement måler kun 1,5mm x 1,5mm x 0,5mm.

Sensoren fungerer med et strømforbrug på kun 0,4µA og kan forsynes fra en forsyning mellem 1,08V og 3,6V. Komponenterne er ideelle til distribuerede IoT-sensornetværk som eksempelvis i smart-farming applikationer.

Fugtsensorerne fra Würth Elektronik bruger en dielektrisk polymer, der interagerer med vandmolekylernes, så de justerer permeabiliteten for en kapacitiv struktur afhængigt af den relative fugtighed i omgivelserne. En temperatursensor er også inkluderet.

Med en integreret A/D-konverter kan den øjeblikkelige temperatur samt information om den relative luftfugtighed transmitteres som 16-bit måledata direkte til konventionelle mikrocontrollere via et I²C-interface. Varmelegemet (også inkluderet) med tre valgfri varmeniveauer kan tændes eller slukkes efter ønske, så sensoren fungerer effektivt selv under krævende omgivelsesforhold – så målingerne ikke bliver fejlbehæftede som følge af kondens.

Würth Elektroniks fugtsensor er ekstremt alsidig og kan bruges i alt lige fra air conditioning udstyr til dataloggere i fødevareindustrien, i smarte bygninger, vertikal-farming og andre applikationer, der kræver præcis miljøstyring. Fugtsensorerne er til rådighed allerede nu i alle kvantiteter. Af hensyn til hurtig prototyping er sensoren en del af FeatherWing sensor- og IoT Development Kit løsningerne fra Würth Elektronik.

8/4 2024
Produktlinks
Find din leverandør:

Infrarød temperaturmåling

Strømmåling Rogowski tranducer

Tilføj dit firma

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder