Sensorer og transducere

 

Niveaumåling af væsker med afstand på op til 30m med 80 GHz radar

Niveaumåling af væsker med afstand på op til 30m med 80 GHz radar

SicWave er en free-space radarsensor beregnet til kontinuerlig niveaumåling ved afstande på op til 30 meter. Sensoren er oplagt til bl.a. føde- og drikkevareindustriens store beholdere.

Den nye freespace radar SicWare fra SICK er et berøringsfri målesystem, hvis funktion er baseret på time-of-flight-metoden (ToF). LFR måler afstande på op til hele 30 meter fra referencepunktet (procestilslutning) til væskens overflade.

Dens antenne udsender radarimpulser på 80 Ghz, som reflekteres fra væskens overfladen og derefter modtages igen af radarsystemet. LFR måler alle former for væsker og er ekstremt pålidelig over for ude fra kommende interferes, skum, dampe og aflejringer.


Den måler i procestemperaturer fra -196°C til +200°C med procestryk fra -1 til 25 bar, og har i versionen med rustfrit hus en tæthedsklasse på IP69, hvilket sammenlagt gør den velegnet til fødevareindustrien.

Med den berøringsløse 80 GHz radarteknologi og en række tilvalgsmuligheder til antennedesign, procestilslutninger og husdesign er LFR SicWave nem at sætte i drift og vedligeholdelsesfri. Der er ikke behov for kalibrering af det medium, som der måles på, hvilket både spare tid i opsætning og omstilling ved ændring af væsker i en tank. HART-kommunikation og WPAN-forbindelse letter service og diagnose på enheden og betyder, at den er bedst muligt forberedt til I4.0-applikationer.
20/8 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Infrarød temperaturmåling

Strømmåling Rogowski tranducer

Tilføj dit firma