Sensorer og transducere

 

Strømsensor med Sigma Delta bitstream output

Strømsensor med Sigma Delta bitstream output

På den kommende PCIM Europe 2022 udstilling i Nürnberg viser LEM verdens første integrerede strømsensor med Sigma Delta bitstream output (in english).

LEM, en førende leverandør af elektriske måleløsninger, har annonceret lanceringen af HMSR DA, den første integrerede strømsensor på markedet der tilbyder Sigma Delta bitstream output. Det nyeste medlem af LEMs HMSR familie, HMSR DA, vil blive afsløret på PCIM Europe 2022 power elektronikmessen i Nürnberg, Tyskland (10.-12. maj 2022).

HMSR DAs betragtelige fordele i applikationer der er udsat for støj, forvrængning eller interferens, understreger LEMs position som en førende specialist indenfor levering af løsninger til måling af elektriske parametre. LEMs nye produkt er designet så det skaber en løsning til industrier der kræver rene signaler og har betragtelige udfordringer med vibrationer, elektrisk- og elektromekanisk støj.


Specifikke fordele ved en integreret strømsensor med digitalt output inkluderer overlegen signalfordeling og reduceret støj, samt lavere pris og mindre footprint. HMSR DA vil erstatte meget mere komplekse og dyre alternativer, der traditionelt indeholder en shuntmodstand, en digital isolator og et strømforsyningskredsløb. Alle disse funktioner i en kreds gør HMSR DA til en meget mere attraktiv løsning i applikationer hvor plads er en mangelvare og minimal omkostning er essentielt.

Typiske applikationer for denne enhed med digital output inkluderer standalone servodrev, robotteknik, symaskiner, automatiserede guidede køretøjer (AGV), CNC maskinværktøjer og andre applikationer der kræver højopløseligt output.

Den nye HMSR DA sensor tilbyder opløsning på 11 til 13 bit og en 10MHz clock og er LEMs første skridt på vejen mod et komplet digitalt integreret strømsensor roadmap.

Den fremsynede virksomhed arbejder allerede på den næste generation af digitale integrerede strømsensorer, der vil tilbyde opløsning på 14 til 16 bit og klokfrekvens på over 20MHz.

Analoge versioner af LEMs HMSR serie af højisolerede integrerede strømsensorer har været brugt i mange år, og de har tilbudt udviklere af effektelektronik utallige fordele, som den nye generation bygger videre på. Det inkluderer tilgængeligheden af en lille og kompakt strømsensor, stærk immunitet overfor eksterne felter, forstærket isolation og båndbredde på 300kHz. HMSR familien leverer en robust, kompakt og meget nøjagtig løsning til måling af DC og AC strømme i højt krævende switch power applikationer til de kommercielle og industrielle sektorer.

Idet den markedsførende teknologi der er indarbejdet i den nye HMSR DA digital integreret strømsensor er den første af dens slags, vil designere kunne formulere deres systemdesigns på nye måder. Sigma Delta bitstream outputtet er ikke bare let at bruge, men også yderst fleksibelt, så kunder kan pålægge filtre der tilpasser sensoren til deres specifikke behov.

- Digitalisering er fremtiden og vi er stolte over at LEM er på forkant med digital integreret strømsensor teknologien. Vi ved at effektelektronik-designere, der arbejder med områder hvor støj, forvrængning og interferens er en udfordring, vil værdsætte dette kompakte og prisbillige alternativ til de nuværende løsninger, forklarer Bastien Musy, VP for Global Product Management hos LEM.
- Vores udviklere har skabt en integreret strømsensor, der hæver sektoren til et helt andet niveau og de vil fortsætte med at skabe løsninger der flytter grænserne og leverer i de yderst krævende applikationer, hvor konkurrerende produkter traditionelt set har det svært.
5/5 2022
Produktlinks
Find din leverandør:

Infrarød temperaturmåling

Strømmåling Rogowski tranducer

Tilføj dit firma