Sensorer og transducere

 

Toshiba udvider Thermoflagger serien af temperaturmoniterings-IC'er

Toshiba udvider Thermoflagger serien af temperaturmoniterings-IC'er

Toshiba lancerer nye komponenter i Thermoflagger serien af temperaturmoniterings-IC'er, der i kombination med termistorer med en positiv termisk koefficient (PTC) kan detektere temperaturstigninger i elektroniske komponenter.

Del artiklen på

Toshiba Electronics Europe GmbH har udbygget sin serie af Thermoflagger overtemperaturdetekterings-IC'er med seks nye komponenter, der bringer det samlede antal op til i alt otte. De nye komponenter kan i kombination med termistorer med en positiv termisk koefficient (PTC) detektere temperaturstigninger i elektroniske komponenter.

Da sikkerhed er af afgørende betydning i mange applikationer, sikrer de nye Thermoflagger overtemperaturdetekterings-IC'er med deres monitering af de interne temperaturer, at systemerne arbejder efter hensigten, hvorved netop sikkerheden bliver overholdt. Typiske applikationer inkluderer mobile produkter, applikationer i hjemmet, industrielt udstyr og mange andre formål.

De nye komponenter (TCTH011AE, TCTH012AE, TCTH021AE, TCTH022AE, TCTH011BE og TCTH012BE) komplementerer de tidligere markedsførte TCTH021BE og TCTH022BE til en serie på i alt otte komponenter med tilføjelse af blandt andet en PTCO output-strøm (IPTCO) på 1uA. Et meget anvendeligt FLAG-signal (PTCGOOD) er til rådighed enten som push-pull eller open-drain sammen med muligheden for at vælge at latche FLAG-signalet (eller ikke).

Komponenter i TCTH0xxxE-serien kan identificere temperaturstigninger ved at detektere ændringer i modstandsværdien gennem temperaturen inden i en PTC. Ved at forbinde PTC-termistorer i serie kan temperaturer moniteres på adskillige punkter.

De nye produkter kan arbejde ved omgivelsestemperaturer mellem -40ºC og +125ºC. De fungerer ved en forsyningsspænding (VDD) mellem 1,7V og 5,5V og har et strømtræk så lavt som 1,8μA (typ.). Komponenterne er kapslet i små, standardiserede SOT-553 (ESV) huse, der måler kun 1,6mm x 1,6mm x 0,55mm.

Til support af designere, der bruger disse IC'er har Toshiba frigivet et nyt referencedesign med fokus på Thermoflagger-komponenterne.

Toshiba har samarbejdet med Murata Manufacturing Co., Ltd., og Murata anbefaler nu Thermoflagger IC'er som værende egnede til brug sammen med Muratas PTC-termistorer.

 

27/9 2023
Produktlinks
Find din leverandør:

Infrarød temperaturmåling

Strømmåling Rogowski tranducer

Tilføj dit firma

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder