Sensorer og transducere

 

Zephyr OS med drivere til Würth-sensorer Zephyr OS inkluderer nu drivere til Würth Elektronik sensormoduler. En applikationsnote guider trin-for-trin brugeren gennem integrationsprocessen

Zephyr OS med drivere til Würth-sensorer

Zephyr OS, der er et operativsystem til microcontrollere fra Linux Foundation, inkluderer nu drivere til sensorer fra Würth Elektronik.

Del artiklen på

Würth Elektronik fokuserer på IoT-applikationer med sin portefølje af MEMS-sensorer. Zephyr OS – et operativsystem til microcontrollere fra Linux Foundation – inkluderer nu de tilhørende drivere til MEMS-sensorerne. Den nye applikationsnote, ANR034 (www.we-online.com/ANR034) fra Würth Elektronik giver instruktioner om, hvordan man integrerer en sensor i et slutprodukts software med nogle få enkle trin.

Würth Elektronik tilbyder en omfattende produktportefølje af kompakte sensorer, som inkluderer sensorer til fugt og temperatur, et 6-akset gyroskop med accelerometer, samt en række absolutte og differentielle tryksensorer. Sensorerne valgfri måleområder og datarater gør samtlige sensorer ekstremt alsidige. De giver forud kalibrerede og alignede data for nem integration ind i enhver applikation. Takket være de drivere, der er skrevet med Zephyr source-kode og den praktiske guide, de

r nu bliver udgivet, kræver integration ind i en slutprodukt stort set ingen anstrengelser længere.

Fleksibel brug af hardware

Det leverandøruafhængige Zephyr operativsystem har den store fordel, at den tilhørende firmware kan fungere på forskellige hardware-platforme uden modifikationer. Med henblik på den ofte begrænsede tilgængelighed af halvledere på markedet giver det nogle betydende strategiske fordele. Et stort antal IC-producenter har allerede indført deres hardware-beskrivelser i Zephyr.

Ydermere omfatter det open source community, der er involveret i vedligehold af software, virksomheder som NXP, Nordic Semiconductor, ST Micro Electronics samt Intel, for blot at nævne nogle få. Zephyr inkluderer ikke bare operativsystemfunktioner som multithreading og dynamisk memory-allokering, men også mange andre funktioner til styring af eksterne elektroniske komponenter som sensorer, displays og radiomoduler.

Ud over sensor-drivere, er den information, som er nødvendig for udvikling af firmware til Würth Elektroniks trådløse moduler, også inkluderet i Zephyr OS. Da kommunikationsløsninger er en vigtig del af IoT-projekter, tilbyder Würth Elektronik desuden en firmware-udviklingsservice og support inden for certificering af kundespecifik trådløs teknologi.

14/3 2024
Produktlinks
Find din leverandør:

Infrarød temperaturmåling

Strømmåling Rogowski tranducer

Tilføj dit firma

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder