Test & måleudstyr

 

ODU lancerer selvstændig Mass Interconnect website

ODU lancerer selvstændig Mass Interconnect website

På et ny selvstændig website præsenterer ODU nu sine Mass Interconnect systemer, der indgår som masseforbindelser mellem testplatformen og de enheder, som skal testes.

80-års jubilaren ODU præsenterer nu en en nye selvstændig website, www.odu-interconnect.com, som fokuserer på firmaets såkaldte Mass Interconnect systemer, der indgår som masseforbindelser mellem testplatform og enheder under test (DUT's).

Da ODU udviklede ODU-MAC Black-Line Mass Interconnect systemet, var det vigtigste mål at give kunderne brugervenlige testforbindelser - og brugervenligheden går igen i forbindelse med opbygningen af websitets interface. 

Mass Interconnect systemer anvendes fortrinsvis til test af bestykkede printkort og elektroniske enheder. Her er det afgørende med absolut præcise målinger, hvilket kræver højt pålidelige kontakter - som ODU’s. Ud over det tilbyder ODU individuel konfiguration af sine modulære stikforbindelser.
- Det næste logiske skridt var at tilbyde vores eget Mass Interconnect interface, forklarer Tobias Eder, der er produktchef hos ODU.

Udvider konstant med nye produkter

For at dække flest mulige anvendelsesområder bliver porteføljen af ODU-MAC Black-Line produkter konstant udvidet. Det nyeste skud er et 'enclosure' (hus), der kan indsættes som alternativ til systemets oprindelige adapter/receiver for at dække kundespecifikke behov. Samtidig beskytter huset de elektroniske komponenter og kabler.

Ud over en omfattende know-how byder ODU på en høj vertikal integration i produktionen. Det sikrer en konstant høj kvalitet og gør det muligt at tilbyde kunderne en skræddersyet samlet løsning, med eller uden kabelkonfektionering. 

www.odu-interconnect.com

1/8 2022